2019 KPSS NETLERİ
-
Heehalde 100 puan alan arkadaşın netleri düşük. Düşük nete yüksek puan geldi bende.
-
Bu sene düşük yapmış millet
-
@58auhf58 olur inşallah hocam nasipte varsa
-
Bu sene giren sayısı çok az ve girenlerin bir çoğu geçen seneden de puanı olanlar. Tabloyu bütün olarak düşünün arkadaşlar.
-
@akncıı hayırlısı olsun hepimizin hakkında hocam... p48 bende gözükmüyor. Hangi puan türü oluyor acaba biliyor musunuz?
-
@58auhf58 alan sınavına girmediniz mi ? Cumartesi öğleden sonraki oturuma ve pazar sabahi olan oturuma girdiyseniz hesaplanmış olması lazım
-
@akncıı sadece hukuk iktisat maliyeye girdim hocam
-
@58auhf58 muhasebeye girmediğiniz için hesaplanmamıs keşke ona da girseydiniz p 3 iyi p 48 de iyi gelebilirdi
-
Bu sene çok farklı bir tablo var
-
@akncıı hocam muhasebe için ayrıca bir daha para yatırıp ayrı bir sınava girmek mi gerekiyordu
-
@58auhf58 ayrı değil 2 oturum hocam
-
@kemankeşş benim girdigim cumartesi saat 2 de olandı, hukuk iktisat maliye çözdük sadece. Yoksa muhasebe de vardı da ben mi hiç çözmedim.. valla hatirlamiyorum
-
@akncıı giren yok valla
-
@akncıı vazgeçmeyen kazanır
-
@58auhf58 pazar günü sabah oluyr hocam cumartesi artı pazar
-
Arkadaslar 70 nete p48 73.81 siralama 6915 geldi fakat p47 p14 ler 76 75 puanda . Guy icin sans var mi puan dusuk siralama biraz iyi gibi anlamadim moralim bozuldu ilk girisimdi
-
@kemankeşş girmeye hakkim vardı yani? Valla hiç bilmiyordum hocam, ayrıca sınav giriş kağıdı da almamıştım ki
-
@kemankeşş hocam sıralamalar puanlara göre çok iyi acaba 2018 iyi olanlar girmediler mi çoğunlukla
-
gk : 39 - 13
gy: 39 - 5
ıktisat: 9d 8y
maliye: 7d 9y
hukuk: 23d 14y
P3 82.03
-
@akncıı hocam muhasebe hiç bilmiyorum ama