2019 KPSS NETLERİ
-
@kemankeşş hocam 86.5 ustu 87 kuvvetle muhtemel
-
2019 kpss yerleştime açıklanmış bir an Taşikardi geçirdim kollalrım uyuştu
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
2019 kpss yerleştime açıklanmış bir an Taşikardi geçirdim kollalrım uyuştu
sorma ya telefona bildirim düştü bi an elim titredi
-
@IS-LM söylenenin aksine geçen sene erken açıklanmadı sınav yine 29 ağustos tarihinde açıklandı aksini iddia edenler sınava girenlerin sonuç açıklanma tarihinden teyit ettirebilir kendim de girdim gecen sene ordan baktım. fakat sınav tarihleri 1 hafta daha sonra idi bu seneki tarihlerden. saat olarak bende aksama dogru 4 diye hatırlıyorum.
-
@ademsmith geçen sene günü hatırlamıyorum ama sanki akşam üstü 5'te açıklanmıştı ama 4 de olabilir. Yarın 4 gibi bekleyelim o zaman
-
@islimbot Geçen yıl ÖSYM'nin sitesinde 31 Ağustos yazıyordu ancak 29 Ağustos tarihinde ve belirttiğiniz saatte açıklanmıştı hocam. Ben bu gece 12-1 civarı bir sürpriz olabilir diye düşünüyorum.
-
@Muhalba gkgy ye rağmen olur mu 83 yaff. Alan netleri iyi de, gkgy biraz aşağı çekiyor düşük olunca sanki
-
Geçen yıl 31 ağustos da açıklanacaktır fakat 31 inde başka bir sınavın açıklanması çalıştığı için 2 gün önce açıklandı 29 unda
-
@Willsmithh hocam osym de faln mi calsiiyorsunuz
-
@johnstuartmill yok hocam hatırlıyorum 31 indi de galiba üni sonucu gibi birşey açıklancaktı yerleştirme olabilir doğal olarak aynı güne denk gelmemesi için oldu bu yıl öyle bir durum yok
-
@a-c-pigou Geçen sene erken açıklandı. Açıklanma tarihi 29.08.2018 saat 17 sularında. Ösym sınav takviminde ise 31.08.2018 idi. 2 gün önce açıklandı. Bu sene erken açıklanma ihtimali vardı lakin tweet ile takvimde yer alan tarihte açıklanacağı erken açıklama olmayacağı yazıldı. Gece 00.00 dan itibaren her an açıklanabilir. Benim beklediğim açıklama saati yarın 11.00 dan sonra olur. Tahöin sadece benimki. Gecede açıklanabilir.
-
Kaldı 10 dk
-
Bas şu butona Ösym
-
@pareto_wilfredo üstat saat kaçta açıklanacağına dair duyum yok mu Yanlış başlığa yazdık, kusura bakmayın
-
@Baelish Estağfurullah dostum bence asıl sorun etiket yanlış tesadüfen yakaladım.
ÖSYM Saat:10.00 ya da Saat:14:00 saatlerini sever. 10'da duyurup 14'te sistemi açabilir. Bu ara ÖSYM geceyi de seviyor, bu seçeneği de daha zayıf ihtimal görmekle beraber açık bırakıyorum. -
@paretowilfredo ağzından bal damlıyor üstad umarım sabah uyandığımızda açıklanır 1 ay geçti akşama vakit geçmez yoksa
-
Ya 11 olmazsa 2 o da ılmazsa 5 de açıklarlar en kötü
-
140000 den 32000 e ne hale geldi kpss a neyse biz bize yarisacagiz bu da iyi yanı
-
P3 puan türü 82 gelmiş. Öylesine girmiştim, bu sene mezun oldum. Atanma şansım olur mu?
-
108.25 net daha iyi gelmiş p48 474. Sıra