2019 KPSS NETLERİ
-
@nslhn 84 85 gibi
-
@Hayaller71 gk gy daha düşük de gelebilir ne kadar etkiler?
-
Hukuk 27,50
İktisat 29
Maliye 26
Muhasebe 28
Gy-Gk 70
Alan Toplam: 110,50
Beklediğim netler bunlar arkadaşlar. Puan tahmininde gerçekten zorlanıyorum. Başta 89 civarı gelir diye tahmin ediyordum ama sonradan gördüğüm kadarıyla çok da yapılamayan bir sınav değilmiş. Bunu yazılan netlerden anladım. Şu an tek kesin tahminim: 85 i geçebileceğim. Ama 3 üncü KPSs sınavım ve sonucunu, daha doğrusu puanların ne şekilde geleceğini en çok merak ettiğim sınav. Umarım puanlar beklentilerin üzerinde gelir herkesin. -
@frustration bence iciniz rahat olsun hocam 88 puanin rahatlikla gelecegini dusunuyorum
-
@nslhn valla üzülme ama baya etkiliyor birde bu p48 temelli puan tahminini anlamış değilim eskide kaldı artık p48. 75 üzeri p48 iş yapar zaten Bi guy alıyorlar
-
@sbui61 İnşallah hocam. Gerçi puanların pek bir önemi yok aslında. Alımlar çok az. O yüzden puanların iyi gelmesinden ziyade daha bereketli alımlar için dua etmek daha mantıklı. Dilerim bol sınavlı bol alımlı bir yıl olur.
-
@Hayaller71 ben genel puanlama olarak sormuştum p48 odaklı değil. Artık o da iş yapmıyor
-
@nslhn p47 p14 falan iyi gelir ya
-
@nslhn 83
-
@Muhalba insallah
-
@Hayaller71 puanların geldiği gibi ilanlar da gelir umarım
-
@nslhn inşallah gelir temennimiz bu yönde dua etmek lazım
-
gece 12yi gectiginde bakiliyor mu acaba gecen sene girenler saat kacta aciklandi acaba ?
-
@IS-LM gecen sene bi kac gun once aciklanmisti sanki gunduz 4 civari
-
@IS-LM gece de aciklanabilir. TYT sonuçları 1 gün önce gece 1 gibi açıklanmıştı.
-
@ademsmith geçen yıl 1 gün erken açıklandı bende bu sene öyle bekliyordum ama bizzat ÖSYM başkanı zamanında diye tweet attı
-
Kpss nin gece açıklandığını görmedim ama öğleden önce olur bence
-
@sbui61 üstat senin tahminler tutarlı görünüyor
Gygk 64.25
Maliye 28 9. 25.75
İktisat 29 7. 27.25
Hukuk 38 1. 37.75
Muhasebe18 5. 16.75 Alan neti 107.50 -
İnşallah bereketli alımlar olur da herkesin şansı olur yoksa konuşmak yersiz maalesef
-
Arkadaşlar sizce kurum sınavları için alan çalışmaya mı başlamak lazım yoksa yds puanını mı halletmek lazım?