2019 KPSS NETLERİ
-
@edielik ankarada oturmak nasip olsun o zaman hocam umarım sayıştayı kazanırsınız tebrik ederim
-
Arkadaşlar merhaba
Sorulara bakmayayım dedim ama tutamadım kendimi gy gk 70 -75 puan aralığında.
Alanda da toplam 70 net var en yüksek tabiki hukukSizce kaç puan gelir ikinci yılım ve çok üzgünüm berbat bir sonuç için.
-
@errayn umarım hocam Ankara yı pek sevmiyorum ama yeterki sayıştay olsun her yerde yaşarım
-
@edielik aynen öyle hocam ama Ankarada güzeldir seversin zamanla
-
Hukuk22
Malıye22
İktisat 25
Muhasebe14
Gkgy 70puan gibi düşünürsek kaç gelir , o değil de çok yorulduk arkadaşlar bi haber bi ses -
@mexs hocam standart sapma var ama tahmin edecek olursak 79-81 arası diyebilirim şahsım adıma
-
Hukuk 35
Iktisat 27.75
Maliye 18.75
Muhasebe 21.25Gk gy 75 puan civari geliyor 63 nete
-
@mexs evet artık tahminler başlasın ben de 78-81 arası diyorum bu netlere
-
Beyler totalde 4 5 kurum sınav açıyor zaten neye üzülüyorsunuz anlamadım. Kaçırırsanız bir sgk gider. Guy vmy mhuy hepsinin kurum sınavına girersiniz. Boşuna üzülmeyin
-
@ekeblad bu sene hukuk soruları basitti ama benim gözlemlerim doğrultusunda icra ve ticaret çalışan çok olmadı benim kursumda o yüzden belirleyici bence iktisat ve muhasebe olacak bu sene
-
Gk+gy= 40
Hukuk 33d 6y
İktisat 27d 9y
Maliye 23d 9y
Muhasebe 30d 8yalan neti toplamı :105
-
@keynes5 84-86 diye de senin puanı tahmin ediyorum hocam
-
@Muhalba gy gk bir mi 40 hocam
-
@errayn, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
@Muhalba gy gk bir mi 40 hocam
Gk+gy toplam 40 net çıkar hocam işte
-
@themutsuz benim 2019 kpss 99 net 82,81 gelmişti hocam
-
@Muhalba anladım hocam 120 soru var ya bir an acaba 40 40 mı demek istedi dedim de
-
Gk+gy: 65
Hukuk:39
İktisat:31
Maliye:26
Muhasebe:40 -
@errayn bence maliye ve iktisat olacak çünkü standart olarak muhasebe her yıl aynı oluyor .
-
@gürkannn ilk 10 olur herhalde tebrikler.
-
@gürkannn Hocam muhasebede 50 dakikada 40 doğru inanılmaz bir başarı tebrik ederim