Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Kadrosu
-
@paretowilfredo günler tarih herkes için önemli benim için bi kat daha önemli bu yıl gelsin artık ilanlar
-
@tikq hocam guy alımıyla ilgili duyumunuz mu var?
-
@LioN vmy bencede gelmez. 50 kısılık yenı kadroya sevinmedim kendı adıma. Cunku cok ama cok az bu rakam.
-
@Tükendikagrubu zaten o sayının da en fazla yarısı kadarlık kısmını içerden alacaklar geçici madde 1 hükmüne göre. yani bize kalan 25 kişi onun için de 20 katını sınava çağırsalar ilanda, asgari 89-90 puanlarda kapatır
-
@RootofAllEvil dogru diyorsunuz hocam, maalesef. Bakalım daha neler görücez .
-
@botan01 Googledan vmy 2018 ilan yaz çıkar hocam tam net hatırlayamıyorum p19 p20 p48.. gibi
-
Merhaba dostlar.
Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı mesleğine dair bir tanıtım hazırladık. Meslek tanıtımını hazırlarken tabi ki mesleğe girişte en son gerçekleştirilen Maliye Müfettiş Yardımcılığı sınavını baz aldık. Mesleğin yapılış ve işleyişine dair de şimdilik temel dayanağımız yalnızca CBK. Ancak eski meslek mevzuatını tarayarak ilaveler yapacağım yazıya. Ancak çoğu hususta VMY'nin usullerini kısmen baz almak mümkün. Yazıda söylediğim gibi net olmayan hususlarda eskiye öykünerek bir hazırlık söz konusu. Meslek yönetmeliği geldiği zaman gerekli güncellemeleri yapacağız ancak şu an için genel bir fikir olması açısından buyrunuz; -
@sbf1983 Hey gidi günler Ben hayal meyal bir kez bulundum YDK'da bir büyüğüm ile ama çok anımsayamıyorum malesef dostum. Ama Sayıştay safhasında değişime canlı canlı tanık oldum 2006-2007'den bu yana. O günlerden bugünlere önce zirve sonra yavaş yavaş gerilemeyi idrak ettim. Zaman ne çabuk geçmiş. O dönemki hayallerimiz ve bugun ki gelinen nokta. Bakalım daha neler getirecek hayat bize
-
@paretowilfredo aynen ustat hayat devam ediyor:)
-
Mevcut başmüfettişlerden, %5 liklerden 20-25 kişi kadar ilk etapta atama yapılır işin akıbeti seyredilir. Sonra Teftiş Kurulu yönetmeliği yayımlanır bu yönetmelikte bildiğiniz gibi kurulun yapısı ve işleyişi, sınav konuları ve atama mevzuuna değinilir. Yardımcılıktan müfettişliğe geçiş süreci anlatılır. İdari teftiş ve soruşturma kısmı hazine ve maliye müfettişlerine kalır, vergi incelemesi ve denetimi vergi müfettişlerine.
-
peki bu sınav konuları filan ne zaman belli olur test mi klasik mi monografi olacak mı olmuyacak mi bu konularda fikri olan var mı
-
-
@mk-ank teşekkürler cevap için