2019/3 Aralık YDS
-
Var mı bu sinava hazırlananlar, ne durumdasınız napiyorsunuz
-
@genclerbirlikli Düşünüyorum ama malum bu ara başım biraz kalabalık, sonrasında düşünmüyor değilim dostum
-
@paretowilfredo Nisan zor oluyor ama yine de sen bilirsin
-
Yds’yi ya herkes geçti ya kimse geçmek istemiyor
-
@genclerbirlikli Girme kanımaa Bakalım alt yapım fena değil 50+ ile yarıştayım. 70+ hedefi ile başlamayı düşünüyorum Bugüne dek bir hazırlık yapmadım ama bu kez fırsatım olursa Aralığa, yetişmez ise Nisan'a bakacağım yarı - ciddi olarak dostum
-
@kartel06 buradaki hareketsizlige bakılırsa herkes almış 70i
-
@paretowilfredo hedef 80 olsun :d
-
@RootofAllEvil tamamiyle sınava ve o anki anlama kapasitene bağlı .ben dünki sınava girdim artık sonbahar yds si gibi sorulmuyor hep zor .yani sen 70 lik çalışırsın adam zor sorar 65 alırsın ,kolay sorar 70 hedeflerken 80 alırsın .ben bir standartının olduğunu düşünmüyorum
-
Ben zorlandım ama yapılmayacak sınav değildi.
-
eğitim aldım online . 60'dan 85'e çıktı puanım iki ayda. Yani tahmini cevaplara baktık 85 bekliyorum ki kek soruları ellerimle hediye etmesem 90+ almıştım. Paragrafta bile 20'de 18 cloze 10/10 yapıp en basit sorularda saçma hareketlerden ötürü yanlışlar yaptım.
-
Uzun süredir ben de girmiyorum. Pasımızı silmenin vakti geldi bir sonraki sınava başvurayım.
-
@sarsılmaz kurum adı yazmıştım silinmiş galiba editör mü sildi anlamadım ?
-
Arkadaşlar Yds için online eğitim önerisi olan var mı acaba ?
-
ben gözüme modadil i kestirdim gözüme ama emin olamıyorum daha önce kpss için online almıştım ve pişman olmuştum. kursa gitmek falan da çok rahatsız edici geliyor artık ama bilmiyorum.
toefl için var mı hiç online kurs denk geldiniz mi özellikle yazma konuşma yetenekleri üzerine çalışmak istiyorum. -
@sarsılmaz kaç puan aldınız?
-
@Ercu online'dan neden pişman oldunuz?
-
Ben de online kurs almak istiyorum. Hangi kurs bu konuda iyidir?
-
@Blueberry aldığım yer tamamen reklama odaklanmış içi boş bi yerdi. yoksa online eğitimle ilgili değil sıkıntım.
-
@Ercu adı nedir hocam?
-
@Scarabeus @Blueberry Tavsiyeler üzerine Ankara Dil'den aldım, dersler yakında başlayacak gözlemlerimi yazarım.