YSK SINAVI 2019
-
Beyler bayanlar, herkes biliyor ki, açıktan atananlara kurum içi sınavıyla uzmanlıklar peşkeş çekilecek. Biz de öküzün trene baktığı gibi bakacağız her zamanki gibi. Allah yardımcımız olsun.
-
@LioN nam-ı diğer beşik ulemalığı gibi olsun bence de sonra memurluk sistemi komple çöksün bu kadar üniversite mezunu yüzbinler işsizken kurum içine abanılması akla izaha sığmıyor yazık...........
-
ben ilanı ysk sitesinde göremedim ösymde de yansımamıs ilan arkadaslar insan kaynaklarından mı ögrendiniz sınav ilanını?
-
@toroskaplan sınav 9 kasım gazi üniversitesi yapacak 112 kişi kurum içi olacak
-
@akncıı onun hakkında herhangi bir duyum yok ben guy un seneye Nisan ayı gibi alım yapacağını düşünüyorum
-
@gencbiraday ben de öyle düşünüyorum çünkü bu sene kurumicine verilecek durum onu gösteriyor ne yazık ki
-
2019 YSK Sınavı
Maalesef sadece Kurum İçinden alım yapılıyor.Sınav Tarihi: 9 Kasım 2019
Başvurular: 30 Eylül-4 Ekim
Alınacak kişi sayısı: 112 -
@Aslan-Reyiz yani o zmn biz bu kpss ye niye girdik arkadas kurumici yapilacak p3le giren adamlara kadrolar verilecek yav o zmn niye biz kpss giriyoruz dalga mi geciyosunuz.
-
Yaziklar olsun Ysk !
-
Yav cidden neden biz bu sinava girdik ki arkadaslar ? İlan gelmedigi gibi bide ustune kadrolar hep kurumicine veriliyor. Madem oyle kapattik dukkani desinlerde millet işine baksin. Bu ne sacma istir. Bir Allahin kulu da baba biz napiyoruz demiyor mu ?
-
@paretowilfredo hocam ysk için umutluydunuz. Ama bugün çok kötü bir haber aldık. Beklenmedik bir gelisme mi oldu da kurumicinden alıyor sadece ?
-
@akncıı Dostum daha evvel de dedim benim takip kaynagim osym idi bu noktada. Ilana dair osym kanadindaki hazirliklari biliyordum. Kurum icerisindeki duruma malesef hakim degilim. Ama sunu biliyorum, gecen sefer aciktan alimi savunan, kurum ici alimini elestiren haberlerimin ve twitlerimin ardindan abartmiyorum 50 tane hakaret ve saldiri iceren ozel mesaj aldim kurum ici isteyenlerden. Bence temel sebep bu baski.
-
@paretowilfredo üstad böyle durumları bizimle de paylaşın lütfen. Burada herkes birbirinin yol arkadaşı en başta. Dostu, arkadaşı, kardeşi. Sizin gibi bir kaç değerli kişi de burada hepimiz için daha öz verili davranıyor, çabalıyor. Bu çabalamaya karşın böyle durumlarla karşı karşıya geldiğinizde hep beraber tepkimizi gösterelim. Kurum içinde çalışanların kendi menfaatleri adına lobi yapmalarını, baskı kurmalarını anlarım ama bu şekilde davranmış olmalarına (size yapılmış olan hakaret ve tehtidelere)müsamahakar davranmayalım.
-
@paretowilfredo Peki hocam teşekkür ederim ysk da böyle ise Guy da ne yapar bu kurumiçi. Durum kritik
-
@paretowilfredo bence de bize söyleyin biz de onları linç edelim takip edemiyoruz bazen
-
@akncıı @vforvs Aklıma şu geldi dostlar
https://www.youtube.com/watch?v=tOxJTsm6lZQ
Çoğu ile münakaşa dahi etmedim dostlar, onların seviyesine inmemize gerek yok. Kaldı ki zaten o kadar sabit fikirliler ki, ne anlatsanız boş inanın bana. Çünkü sürekli olarak birbirlerini bunun sadece kendi hakları olduğu konusunda motive ediyorlar. Bu kadar okült bir yapı, bir zihin yapısına karşı ne desek boş gerçekten.
-
@paretowilfredo haklısınız onlarla münakaşaya girilmez. Tecrübe ettim bunu ağıza alınmayacak hakaretler etmişti bana bir şahıs ben tweet atarken
-
@akncıı, içinde söyledi: YSK SINAVI 2019
@paretowilfredo Peki hocam teşekkür ederim ysk da böyle ise Guy da ne yapar bu kurumiçi. Durum kritik
Kesinlikle dostum. Sürekli olarak bastırıyorlar hep söylediğim gibi. Geçen sefer söylediğim gibi sizi etkilemeyecek söylemleri ile de açıkçası işsiz dostlarımızı da bir anlamda uyuşturuyorlar. Hııı bizi etkilemeyecekmiş zaten düşüncesi bir çok kişiyi bu mücadeleden geri bırakıyor. Bu da o taktiğin bir parçası. Yine söylüyorum, Kurum içi gelince sesler kesildi ve hepsi harıl harıl dersin başına döndü o cenahın. Bize düşen bizim ilanımızı onlarınkinden önce alacak her yolu denemek bu vakitte artık.
-
@paretowilfredo inşallah hocam şu süreçte sadece sizin söylediklerinize güveniyorum. Guy için güzel haberlerinizi alırız inşallah. Siz de olmasanız yol gösteren yok bize Çok sağ olun her şey için.
-
@akncıı Eyvallah dostum Siz de var olun. Sizin gibi mücadele ateşini sürekli diri tutmaya çalışan dostların varlığı da bizi motive ediyor her anlamda. Bir kişinin dahi çabaladığını görmek benim sorumluluk duygumu, direncimi besliyor sürekli. Siz de var olun bu nedenle. Bahtınız açık olsun dostum.