2019 KPSS Sonuçları
-
@albertcamus iyiydi hocam, face de kpss a grubunda paylaştım
-
2018 P48 sıralaması 1350 civarı olanların puanı kaçtı???
-
@edielik üstad 4T twitter hesabında seni, sanki sen onlar aracılığıyla kazanmışsın gibi lanse ediyor. Bizi öyle ifade etmemiştin bilgin olsun da. Senin için söylüyorum. Saygılar, tekrar tebrikler.
-
@cemalicoşan öyle *bilgilendirmemiştin pardon.
-
@cemalicoşan hocam bizimle çalışanlar diye belirtiyorlar. Bizim öğrencimiz olarak değil yani. Bi kaç öğrencisini paylaşmışlardı daha farklıydı. Ama bütün kaynaklarını kullandım teşekkür ettim bu sebeple. Onlar böyle bi paylaşım yapabilirmiyiz dediler. Kaynaklarını kullandığım ve bu sebeple katkıları olduğu için izin verdim. Yüksel hocanın Twitter hesabında da kaynaklarımızı kullanan diye bilgilendiriyor.
-
@cemalicoşan teşekkür ederim düşündüğün için
-
96,75 netimvar puanım 80,.. sıralamam ise 2557 çok saçma olmuş bu yıl ben 2017 KPSS de 85-86 net yapınca da 80 puan almıştım sorun büyük onca net artıyor puan aynı , ama sıralamam iyileşti o ayrı tabi
-
@edielik ne demek sen derece yapmana rağmen kelime kelime erinmeden ne yaptığını anlatacak kadar samimi bir insansın. Tekrar tebrik ederim.Ünvanı emeğiyle alan arkadaşım: ÜSTAD
-
@cemalicoşan estağfurullah hocam
-
Arkadaşlar 2018 p:48 82,5 sıralaması kaçtı acaba ? Bilgisi olan var mi
-
Arkadaşlar bu sene sıralamanın pek bi önemi kalmadı geçen seneyle karşılaştırmak hata olur. Geçen sene alana girenlerin sayısı 54bin bu sene 32bin yani 22bin kişi girmemiş. Elinde 2018 puanı olanların çoğu girmedi. Zaten geçen sene sgk den hariç hiçbir ilan gelmedi ve elinde 2018 puanı olanların puanı puan bazında daha iyi.
-
Arkadaşlar ben de p48: 86 ve p3: 87 civarlarında yapmışım fakat işe girdiğim için hiçbir sınava başvurmayacağım. Herkese kolay gelsin inşallah bol alımlı bir yıl olur ve dilediği yere girebilir hak edenler.
-
@SonMaliyeci aynen hocam dediğiniz gibi çıkıt açıkcası ben ilk 300 bekliyordum ilk 100 diyen oldu burda alan netim 125 hesaplamıştım malesef biraz eksik gelmesine rağmen ilk 50 de bile 7-8 tane derecem var teşekkürler güzel tahminleriniz için
-
@aroma evet hocam bende paylaşmıştım zaten benle aynı netleri olan birisi sadece gk gy si 6-7 puan düşük geçen yıl 89... küsür puan ve 326 soralama yapmıştı hayırlısı bu yıl 2018 ile gireceğiz sınavlara puan daha önemli hale geldi
-
Sınava giren arkadaşlara sonuçlar hayırlı olsun. Anlaşılan son 2 sınavdır gygk kısmını boşlamamak gerekiyormuş. İlk kısımdan yapılacak her fazladan net p48 i oldukça etkiliyor.
-
@RootofAllEvil Evet hocam kesinlikle çok önemli özellikle p14 gibi yüzde kırk etkileyen puanlarda sıralamayı çok değistiriyor
-
@bucalı sanırım hepimizin öyle oldu 86 puanla 700 lerdeyim. sınavlara başvururken puana göre başvurunca sıkıntı yaşamayız umarım
-
@ppp inşallah hocam
-
p 6 - 9 - 29 - 30 - 31 - 32 bu puan türlerinde 83-84 bandında alanların sıralaması nedir acaba ?
-
Bu sıralamanın az kişi katıldığı için düştüğünü söylüyorlar ama iyi olanlar yine üst sıralarda değil mi ya da hep iyiler mi girmedi yani sınava bence daha zor olduğu için düşük puan dediğimiz aslında geçen seneye göre bir tık zor olduğu için sırlama böyle oldu fakat bu durum da 2018 puanı yüksek ama sıralaması 2019 la aynı olan biri daha düşük puanlıyız diye bizden önde olması ne derece doğru acaba ya kafalar karışık yanlış anlamayın sadece soruyorum