2019 KPSS Sonuçları
-
Merhaba arkadaşlar... 2019 KPSS puanım p48 85 sıralamam 930 civari ... bu yıl girebileceğim kurum sınavları hakkında deneyimli arkadaslardan fikir alabilirsem sevinirim ...
-
En az 3 bin GUY bütün mezunları rahatlatır. Bu sene GUY için baskıyı arttırmalıyız.
-
sayın hocalarım bu yıl uluslarası ilişkilerden mezun oldum ankarada dershane arastırması yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? alandan hazırlanacagım cift yıl oldugu için b grubunada agırlık vermek istiyorum. mesajları okudukça ümidimde kesilmiyor değil allah yardımcınız olsun
-
@academiculuscu hocam elinden bu sene sınava çok iyi çalışmak dışında hiç bir şey gelmeyeceğini için sana tek tavsiyem bu sene mükemmel çalış. Gerçekten yorulduğunu hisset, evden sıkılırsan kütüphaneye oradan sıkılırsan milli kütüphaneye git ama olabildiğince disiplini kaybetme. Sonrasını bırak sistem düşünsün.
-
@sarsilmaz2 cevap için teşekkürler. Peki p48 puanı kaç bu sıralamaya?
-
Gyfk 66.25
Alan 108.75
p48. 87.44 Sıra 474 -
Branş bazında sıralamalar yayınlanmış
-
@Mülkiye_17 hocam sıralamama baktım ama toplam maliye bölümünden sınava giren sayısına nereden bakabilirim?
-
@heisenbergww Bildiğim kadarıyla onu göremiyoruz hocam
-
@Mülkiye_17 Peki hocam tesekkurler
-
arkadaşlar merhaba
bu yıl ben de kursa gidip il kez hazırlandım ama sonucum kötü geldi.
netlerimi yazsam bana da yardımcı olur musunuz ? bu yıl ne yapsam tekrar bir kursa mı gitsme , genel kültür mü çalışsam ?
yardımcı olursanız sevinirim
gy: 31net
gk: 9.75 net
hukuk: 27.75
iktisat:19.5
işletme: 7.5
maliye: 18.5
muhasebe: 8
çeko:4
kamu yönetimi 1.75 -
kursa gittiysen konulari biliyosundur kendin bol tekrar ve soru cozumu yaparak halledebilirsin. nettende gk gy desteklersen olur.
-
Arkadaşlar branş bazında sıralamaya nasıl bakıyoruz yardımcı olabilir misiniz? AİS’ten giriş yapınca yalnızca KPSS sonuçlarımı görebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Mülkiye_17 -
@SRPR https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-sonuclarinda-ve-tercihlerinde-puan-mi-onemli-siralama-mi-onemli-h8110.html şurada bilgi bulabilirsiniz dostum.
-
@paretowilfredo
Baktım hocam. Teşekkür ederim. -
Son yıllarda ilanların hat safada azalması ile birlikte sınava katılım da yıldan yıla azalmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıl, çift yıl etkisiyle yine katılım olur ama çalışarak sınava katılan sayısı oldukça az olur. Bir fakülte ancak bu kadar yok edilebilirdi. Yıldan yıla dolmayan İİBF kontenjanlarıyla devam ediyoruz.