SMM Dosya Açtırma Zamanı
-
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bi sorum olucak. Ben smmmden staj başlatmak istiyorum hangi tarihler arasında sinav var dosya actirma zamanı ne zaman? biraz araştırdım ama tam net bilgiye ulaşamadım
-
-
@uzmanyrdd burda yazana gore 12 ekim önümüzdeki sınav başvuru da bugün bitmiş? Ben de bu sayfaya bakmıştım da acaba yanlış mi baktım diye emin olmak istedim. Diğer en yakın donem ne zaman ?
-
@Arrow senede 3 defa oluyor sanırım bu takvime göre martta sınav aralıkta başvuru takip edin..
-
@uzmanyrdd o geçen senenin olmuş olmuyo mu 2019 yaziyo orda önümüzdeki mart 2020 olucak ? Benim mi kafam durdu
-
@Arrow ocaktan önce takvim yayınlanabilir o zaman
-
@uzmanyrdd pekala teşekkür ederim
-
@Arrow 1 aralık gibi yayınlanıyomuş sanırım
-
@uzmanyrdd tamamdır takip edicem süreci tekrardan teşekkür ederim
-
ruhsata sahip biri olarak geri dönüş yapmacağım meslek bana sadece stress yükledi.
-
@Keynesin-Faizi peki staj bitiminde bir mali musavirin yaninda calisip insanca para kazanabilecegimiz seviyeye gelebilir miyi ?
-
@Keynesin-Faizi kpsde bu sene 5. Senem olucak artık bi yerden hayata başlamak istiyorum mecburum kısacası
-
@IS-LM tabiki ama bürolarda dolgun maaş olmaz şirketleri öneririm.
-
@Keynesin-Faizi hocam şimdi ne yapıyorsunuz peki ? ben de 9 aylık stajyerim.büroda yapıyorum.yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda kısaltmak için.
açıkçası çalıştığım ortamın stresi dışında ben mesleği sevdim..büro açıp ufak ufak kendi çapımda bir şeyler yapmayı istiyorum.
malesef hiçbir meslek kolay değil,bu meslek de insanı yıpratıyor ama en azından eğitimini gördüğümüz bir alanda çalışıyor olmanın vicdan rahatlığı var. -
bu arada uzun bir kpss A sürecinin bir mağduruydum ben de..yani son çare olarak bu mesleğe yönelen gruptanım.
-
Uzun yıllar denetim şirketinde çalışmış, ardından da dünyanın en kurumsal işletmelerinde imkân bulmuş bir abimiz smmm'yi anlatmış, dinlemek isteyen olur belki:
-
Arkadaşlar ben sistemde okul mezuniyet tarihini yanlış girdim eskisinide silemiyorum nasıl bir çözüm bulabilirim?