2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
sınav giriş belgesinde fotoğraf yok değil mi ?
-
@squirrel bende yok hocam. Aynı soruyu ben de soracaktım.
-
@Ysgnd5 fotoğrafı siz yapıştıracaksınız.
-
@Ysgnd5 bende de yok hocam o zaman sıkıntılı bi durum değil
-
Fotoğraf yapıştırarak sınav alanına gidilecek
-
@karagergedan Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Siz bu bilgiyi ik'dan mi almıştınız?
-
@Ysgnd5 ilan mentninde yaziyordu galiba. Ayrıca kurumdan da çıktıyı nasil almalıyım diye sordugumda mailin ciktisini alıp, fotografinizi da yapıştırıp girebilirsiniz sınava demişti.
-
@Rögaritma teşekkürler hocam
-
Evet saygılı FDY ve FUY adayı dostlarım son haftaya giriyoruz çalışmalar nasıl gidiyor ?
-
@karagergedan çalışmıyorum ne biliyorsak o dostum kaymakamlık sınavından sonra ders gitmiyor batıyor...
-
@preacher Kesinlikle hak veriyorum kaymakamlık süreci gerçekten yıpratıyor.
İlan geldiğinde uzun uzun düşünmüştüm sonra gözüm yemedi açıkcası kamu ilanlarına olumsuz yansımaması için başvurmama kararı almıştım. -
@karagergedan sınav çok gözümü korkutuyor açıkçası boğaziçinin hazırladığı sınavlarda fark oluyor anladığım kadarıyla geçen yılın alımında sorulan sorulara baktım tespitimi doğrular nitelikte. Ayrıca Nisan ayında Vakıfbank'ın müfettiş yardımcılığı sınavına katılmıştım o sınav da Boğaziçi tarafından hazırlanmıştı iktisat farkını ortaya koyar nitelikteydi.
-
@batıkbakkal İktisat özellikle ezbere dayalı değil teorik bilgiye yorum katarak adaydan istiyor.Bu da oldukça zorluyor makale okuma alışkanlığı kazanmak lazım bu eşiği atlatabilmek için.
-
Geçmiş kurum sınavları tecrübelerinden yola çıkarak soru beklediğiniz kısımlar nereler acaba şansa sınav sorusu yakalarız belki
İcra-iflas hukuku kurum için önemli oradan bir konkordato sorusu bekliyorum mesela ben -
Sınava hesap makinesi getirebiliyor muyuz? Sordunuz mu arayıp?
-
Arkadaşlar sınav 2 gün süreceği için yol parası otel parası vs derken epey külfet li oluyor yinede acaba daha uygun kalacak yer buldunuz mu
-
Sınava 2 tane giris belgesiyle mi gelecegiz? Yoksa her gün icin ayrı mı biliyor musumuz?
-
@ankara0648 Dostum bu sorunu Ankara sınavlarında birebir yaşıyorum orada yine imkanlar daha iyi İstanbul çok karışık o konuda ve daha masraflı oluyor.
Aile yanında kalmasam inan il dışındaki herkesi misafir etmek isterim ama şartlar engelliyor malesef umarım en iyi yolu bulursun. -
@cemresaygin Giriş belgesini ÖSYM’nin yaptığı gibi toplayacağını düşünmüyorum tek belge ile iki günü çıkartmalıyız vesikalık fotoğrafım kalmadı zira ilanlar yüzünden
-
Sınav ile alakalı öğrendiğim bilgileri paylaşayım.
Kalemi bizler getireceğiz.
Tahta,uçlu,tükenmez farketmiyormuş.
Hesap makinesini getirin dediler sınav uygulaması nasıl uygulanacak tam bilmiyorum ama yine yanınızda bulunsun dediler.
Belgeler toplanmayacak tek belge iki gün içinde yeterli.
Cumartesi: 9.45-18.00 arası GKGY(Sormayı unuttum)-Hukuk(3 saat)-Maliye(2saat)
Pazar: 9.45-17.00 Muhasebe(3 saat)- İktisat(3saat)
Farklı uygularlarsa kulağımı çınlatmayın öğrendiklerimi aynen paylaştım ben de bu programa göre hazırlanıcam.
Şans yanınızda olsun iyi çalışmalar