HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@sahnr Evet görebiliyorlar hocam ben ankaradan başvuru yapmaya çalıştım ikmategahınız uymuyor dedi.Siz yenimi aldınız ikametgahınızı, ve nasıl aldınız e devletten adres değişikliği ile mi ?
-
@sahnr hocam tam aklima takildi ayni soruyu sormak icin girdim forma siz de ayni soruyu sormussunuz
-
Arkadaslar su caalisma saatinive maasi bi acikliga kavustursak , ve 5 yil icinde istifa edersek tazminat odeme durumu varmis
-
@cansuucamm hayir tc kimlik ve isimle basvuru yaptim baska hicbir sey sormadi iste o aklima takildi. ne bir adres yazdim ne de il secimi yaptim asiri basit bi basvuru oldu i yuzden acaba tcden onlar biliyor mu diye merak ettim
-
@sahnr bende onu düşündüm ya bazıları il kodu fln dedi ama bende çok basit TC ad soyad vardı sadece
-
Arkadaşlar kurum içi duyuru yapılmaması normal çünkü sınav için para yatırılması gibi birşey yok benim anladığım kadarıyla ilanda. Maaşlar hakkında da şöyle bir bilgilendirme yapayım, bu ay normal dil tazminatsız banko görevlisi 2200-2300 civarı bir maaş aldı buna ek olarak 400 tl civarı ticket var. Bu ayki maaş vergi diliminden dolayı doğal olarak böyle. Çift maaş temettü ile ortalamaya vurursanız 3000 civarını bulur dil tazminatsız vs.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@Özge92 Amin dostum, Halkbank sezonu açtı, bakarsınız servis görevlisi ve diğer unvanlar için de ilanlar gelir. Onlar da bildiğimiz anlamda sınavlar olur yine. Siz hazırlığınızı sürdürün İyi çalışmalar dilerim dostum
Hocam teftiş ilanı gelir mi? Var mı duyumunuz?
-
@paretowilfredo hocam bankalarin uzm yard ilani gelecek mi duyumunuz var midir ?
-
@sınavbeder brüt mü net mi ? brüttür o bence
-
@oz-ece35 +1
-
Bunun servis gorevlisinden farkı nedir allah aşkına bir bilen aydinlatsin keşke güzel bir alan sınavı ve gkgy şeklinde olsaydı en azından ayırt edici olurdu. Özel banka sınavları gibi olmuş bu alim birazda . Bilemedim başvurmaya değer mi sizce arkadaşlar.
-
@tercihiniyap servis görevlisi alımı gibi zaten daha önceki servis görevlisi alımıyla alınanlarda gişede başladı. Servis asistanı olarak almazlar herhalde.
-
-
@tercihiniyap bunu bende merak etmekteyim maasi da dusuk geldi en azindan biraz iyi olsaydi kesin basvururdum simdi ne yapsam bilemedim
-
@North-remembers Valla İstanbul olmayışı beni de düşündürdü dostum ancak bu kadro biraz daha joker eleman gibi Bankada. Şubedeki farklı birimlere sürebildikleri bir kart olduğundan bence doğu illerindeki ihtiyaca yönelik bu kadro düşünülmüş. Personel durumu nasıldır bilmiyorum ama daha seyrektir tabi ki bu illerde. Bu nedenle birden fazla iş yapabilecek personel alımı ihtiyacı bu iller için doğmuş olabilir. Servis görevlisi unvanı ile İstanbul'u da kapsayan bir alım olabilir bence halen. Stratejik açıdan bakınca böyle bir ihtimal doğuyor bence.
-
Bende adresimi değiştim başvurumu henüz yapmadım . E devlet de zaten hemen yeni adresim olmuş bence sıkıntı olmayacaktır.Maaşları düşük gibi göründüğüne bakmayın 1 ay tek 1 ay çift alırlar.2017 de uzakdan bir akrabamız kazandı.Yanlış il tercihi yapıp elenmiştik.Maaşlar rahat 4000 vardır.
-
@Semihylc 2017 de girenler servis görevlisi olarak girdi ama onların ünvanları farklı doğal olarak maaşlarıda farklı.ortalama çiftiyle tekiyle fln 3000e geliyor banko elemanının maaşı
-
Arkadaşlar birçok konuda yanlış bilgiler buraya yazılmış , ben Halkbank tayım şimdi hepsini yazıyorum .ona göre hedefiniz netleşsin
- banko hizmetleri görev pozisyonudur, servis görevlisi ünvandır. Görev ve unvan ilerlemesi apayrı bir şey .unvAn 3 senede 1 sınavla yönetmenliğe kadar yükselirsiniz. Görev ise ihtiyaçlar dahilinde operasyon asistanlığına ya da kobi mha /bireysel mia geçmenizi yöneticiniZ isteyebilir. Görev değiştikçe yetkiye göre 300 tl tek aylarda oynar ,3 ayda 1 çift 600 farkeder. UnvAn ise ben servis görevlisi unvAnındayım benle ayni görevde olup da bir üst ünvanım olan servis yetkilisi başka biri benden bu yıl 1200 tl tek Maaşlar fazla alır çiftlerde 2 katıdır.
-
Gişeye servis asistanı olarak alınma ihtimaliniz olamaz zira önlisans mezunları şubelerde Yok denecek gibi bir şey. Servis asistanı olarak güvenlik görevlileri alınıyor, 4 sene dolunca ünvanda yükselme sınavıyla servis görevlisi olunur
Gişeye servis asistanı olarak alınma ihtimaliniz olamaz zira önlisans mezunları şubelerde Yok denecek gibi bir şey. Servis asistanı olarak güvenlik görevlileri alınıyor, 4 sene dolunca ünvanda yükselme sınavıyla servis görevlisi olunur.
2)tayin isteyecekseniz sınava girmeyin derim kaldı ki şartlarda ikametgahı ile il tercihi farklı olanın sınavı geçersiz olacaktır maddesi boşuna değil.halkbank bu sınavda tayin istemeyecek personel istiyor bunu özellikle bilin arkadaşlar ilerde imkansız gibi bir şey zaten normal şartlarda da 5 sene . Eş durumu 2 senedir. Ama bu alımda bu haklar olmaz diye düşünüyorum alım lokal personel hedefiyle yapılıyor.
3) Maaş konusu; arkadaşlar kafanızın karışması normal çünkü 3 bin diyenler tek maaş tutarını söylüyor 4 .800 diye öğrenenler de 3 ayda 1 olan ikramiye ve senede 2 maaş tutarındaki temettünün toplamının 12 ye bölünmesi olarak doğru oluyor.
YDS evet c seviyesi varsa net 350 tldir.
Bu alımda yok amaİstanbul da çalışanlar her ay ek İstanbul tazminatı alır brüt 600 küsür diye biliyorum. Ve g.doğuda ilçeler ve Şırnak Diyarbakır vb. Bankaya göre belirlenmiş il merkezinde çalışanlar aylık 220 net ek tazminat alır.
Yemek kartı 440 tldir.
8. AydAn itibaren brüt maaş kümülatifiniz yıl içinde arttığı icin gelir vergisi dilimlerine ve ünvana göre 100 -500 tl gibi düşüşler olur. Fakat ilk seneler sizi hatta ilk sene hiç etkilemez sebebi ilk sene başladığınız ay diyelim kasımsa 1 yıl tam çalışmamış olacağınız icin temettünüz brütünüzü azAltır. Vergi dilimi normal bir durum banka bunu dengelemiyor çok da takmayın buna -
Bu arada yanlış algılanmasın.Görev pozisyonu gişe olan biri ile bir üst olan operasyon asistanı ya da pazarlama asistanı arasındaki fark; tek maaşlarda net 300 . Daha bir üst yani operasyonun yetkilisi. Veya pazarlama yetkilisi daha fazla fark oluyor. Bunlar size doğal olarak komplike gelir şu an ama inş işin içine dahil olunca tam hakim olursunuz
İşsizlikte alternatif olarak görüp girdiğim uzman yardımcılığı mülakatı sonucum ,servis görevlisi olarak gelmişti ve kabul ettim 2017 şubattan beri aynı kurumdayım başka denemelerim bir kez oldu olmayınca da mutsuz olmadım ayrıca banka idealim yoktu ama düşünmeseydim belki de hala mülakat mülakat geziyordum. biz de bu yollardan geçtik yaşayan bilir misali ayrıntılı yazma nedenim buradaki herkesi kader ortağı gibi görüp net bilgi vererek fayda sağlamaktı .
Mutlu olacağınız şekilde analiz yapın, geleceği.emeğinin karşılığını herkes alır umarım