HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar hakkım bitmiş ne olacak şimdi daha 9. Sorudaydım sistem attı kendiliginden
-
Nasi girdik nasi yaptik ne yaptik Hayatimin en uzun soluklu sinaviydi maraton kosusu mubarek
-
@paragliding sizede yeni linkmi geldi hocam?
-
@artaç yok hocam bitti mi bitmedi mi hiç dikkat etmedim sanırım baştan gönderdikleri için bir hak kaybı yok galiba
Sizin de açılır merak etmeyin
Ben tekefondan girdim pc de gerek yok -
@artaç bana da gelmisde ben bitirmistim o linke tiklayinca uygulama tamamlanmis diyor
-
@kemankeşş herhalde tek tek yeni linkmi atıyorlar acaba? Size kaç gibi gelmişti
-
Millet telefondan girip yaptı yanında başkalarıyla nasıl sistemdir bu neye göre çağıracaklar neye gçre seçecekler kimin nasıl çözdiüğünü nerden bilecekler
-
bende girdim 4 defa attı son hakkımda süre doldu 4 soru yetişmedi tekrar girişte vakit gidiyor soruların çoğu ise mantık sorularıydı bir kaçtane de grafik sorusu vardı neyse hayırlısı olsun ancak kanımca bu sınav yenilenmelidir
-
- Soruyu da çözdüm sistem habire beni atti sonunda giriş hakkim da bitti. Sagolsun cok iyi bir sistem 14 soruyu benden kaynaklanmayan . Sistem kendisi beni atip sonra butun giris haklarimi bitirdi. Bu nasil bir sey ya
-
Sorularla ilgili Bilgi verebilir misiniz çok mu zordu ya
-
@Özge92 zordan ziyada hocam sistem sürekli attığı için aceleyle yapmaya çalıştık ve bi çoğu tahmini yapıldı emin olarak yapılan soru sayısı çok az
-
@serra hocam sizede yeni linkmi geldi?
-
@Özge92 zor değildi sorular ama attığı için telaş içinde yapıyorsun
-
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim inşallah bizde sıkıntısız girer yaparız
-
Sonunda Bitti benim sınavım
-
@Mrt1313 nasıldı hocam sorular aşağı yukarı ne sorulmuştu
-
Bitlis'ten giren var mı?
-
Benim halim nolacak peki.hakkim bitti yeni hakta vermediler.ne sikayet edecek yer ne soru soracak birileri var.hakkimizi kim odeyecek
-
@artaç 20.20
-
@Özge92 20 tane kadar sözel mantık sorusu tahmini 10 tane falan problem 10 tane grafik 5 tane şekilli sorular tahmini rakamlar sözel mantık soruları biraz zorladı beni