HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Su28A bazı sayfalarda soruların farklı olduğunu söyleniyo ben sadece iki soru çözebildim sistem attı mesela sizde diyetisyenle igili soru varmıydı
-
Sistem attığı için hakkı biten arkadaşlar yarın güncel mail gelicekmis. Ordan girip tamamlicaz . Haberiniz olsun. En son gelen maili yarın sürekli kontrol edin dediler. Yeni bi tane daha da gelebilirmiş. Bilmiyorum artık. Hayırlısı..
-
@fethiyezrn hayır diyetisyen li bir soru hatırlamıyorum ya yoktu .
-
@fethiyezrn acaba her şehre farklı soru mu sordular
-
@Su28A bende öyle bir soru hatırlamıyorum
-
Bende grafikli bı soruda maaş ve prim diye vardı mesela
-
@kpss01 ben 45 soruyu da gördümson 7 soruda 3 dk kalmıştı orası ayrı mesele o ara gözümden kaçmışta olabilir.
-
@Su28A peki 6000 dolarlı bi soru vardı o varmıydı sizde bide atletizmle ilgili bir soru var mis bunları hatırlıyor musunuz
-
@fethiyezrn hatırlamıyorum . Ayakkabı kutulu ve menekşe gibi çiçekli sözel soru vardı . Mısır gevreği tahılli gevrek diye soru vardı mesela
-
@tercihiniyap hocam nerden ogrendiniz gercekten oyle bir sey varmi insallah
-
Ben toplu tasima sorusu gordum.demir direk sorusu gordum.komedi filmi sorusu gordum.bide munazaraci sorusu
-
@mahalkme insan kaynaklarına ulaştım öyle söyledi bana hocam
-
@mahalkme bende öyle sorular yoktu acaba gerçekten sorular farklımıymış
-
Arkadaşlar sorular aynı değildi ve bence çok zordu
-
Sorular farklıymis
-
@ilhan_ o kadar profsyoneller ki farkli sorular sormuslar bi de
-
Herkese ayrı soru mu sorulmuş ? Yoksa her şehirde girenlere ayrı mı
-
@Özge92 bana da zor geldi gerçekten kısacık zamanda o soruları çok hızlı düşünüp yapmak stres altindasin bide sistemden dolayı tam düşünemez insan .
-
@Su28A herkese farklıydı
-
@Özge92 şehire göre farklı olabilir diyetisyen sorusu bana da cıktı. Başvuran çok galiba. Kaç kişi alacaklar bilgisi olan var mi