HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
İk arayıp soran var mı sınav sonucu tahmini ne zaman belli olurmuş?
-
Arkadaşlar kitaplarımı ücretsiz dağıtıyorum. İhtiyacı olan varsa açtığım başlıktan kitap listesinden ihtiyacı olan kitabı seçip bana özelden yazabilir.
-
Wp grubunun linkini özlesen atacak var mı arkadaslar
-
@frank wp linki mi var varsa bana da atar mısınız
-
Varmışta kimse vermiyor nedense
-
@mahalkme teşekkür ederim hocam peki yüz yüze mülakatınız nasıl geçmişti neler sordular ya bekle bekle vakit geçmiyor sizde daha önce 3-4 hafta mı beklettiler
-
@cn91 hocam kisilik envanterinden sonra grup mulakat yapmislardi.sonrada bireysel mulakatti.aslinda cok iyi gecmisti ama olmadi.evet hocam yazili sonucumuzun aciklanmasi 1 ayi gecmisti yanilmiyorsam.hocam bana mulakatta muhasebe agirlikli sormuslardi
-
@Su28A hocam dunden beri ariyorum acmiyorlar
-
@mahalkme sizin girdiğiniz yazılı sınavda alan soruları da vardı o zaman
-
@cn91 aynen gk gy.alan ve ingilizceydi
-
@mahalkme bende bugün gündüz aradım 6-7 kez acmadilar
-
Batman'da kaç kişi yiz bilen var mı
-
Şimdi ik yı aradım kesin bi tarih veremeyiz. Belli olduğunda bilgilendirileceksinz dedi
-
@Özge92 bugün aradım aynısını bana da söylediler . Mail olarak bilgilendirme yapılacak dedi
-
@Özge92 Acaba ne zaman açıklanır ya hiç banka sınavina görmediğim için tahmin yürütemiyorum
-
@Su28A normalind bir ay sürüyor ama bu online die daha çabuk açıklanır die düşünmüştüm galiba yanılmışım
-
Arkadaşlar sınav daha açıklanamaz boşuna beklemeyin.daha millete yeni öail gelmiş yarın sınac olmayanlar sınav olacakmış
-
@Özge92 bızım gırdıgımız gün son degıl mıydı?
İk mi size bu bılgıyı verdı? -
@Cemre33 sınav olamayan arkadaşlara mail yeni gelmiş.sistem hatasından dolayı giremeyenler girecekmiş arkadaşlarımdan duydum ben
-
Evet bende duydum sistemden atilanlar sorusu kalanlara tekrar mail gelmiş yarın sınav olacaklar. Bu demek oluyor ki en az 2 hafta daha bekleriz malesef