HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ichbin1berliner 483 soru 65 dk
-
Sorular uzun değildi arkadaşlar kolay yaparsınız sadece cok fazla soru sayısı.
-
@Mrt1313 teşekkürler
-
Bu sınavdan eleme olacak mı acaba ya
-
@kpss01 Net bi bilgi yok sanırım. Önceki alımda grup mülakatı kişilik envanteri ve birebir mülakatı birlikte değerlendirmişlerdi. Ama benim görüşüm eleme olacaktır çünkü olmasa yine aynı gün yapıp birlikte değerlendirirlerdi.
-
@crncay arkadaşlar ben Malatya da sınava girdim.sınav herkese aynı sorular ve 483 soru vardi.bölge müdürlüğünde çalışan yetkili biri açıklama yaptı.açıklamada sonuçlar çarşamba günü aciklanacak.mülakatta cumartesi ve pazar olacağını belirtti.elemeler olacağını belirti her bölge müdürlüğüne 100 kişi mülakata alınacak bilginiz olsun dedi
-
@serdar-aksoy bilgi için çok teşekkürler. Fazla eleme olacak o zaman. Bi arkadaş envanter sınavına çok fazla giren olduğunu yazmıştı grupta.
-
@serdar-aksoy nee mülakat hemen olur mu ki ya
-
-
@eyiolurzahar evet Hemen olacak dedi
-
@serdar-aksoy Whatsapp vardı sanırım bi görmüştüm ama sanırım şehir şehir vardı ve her şehir de yoktu hocam. Ben Facebook grubundan gördüm. Banka sınavları hazırlık grubu, grubun adı.
-
YAAA NASİL CUMARTESİ PAZAR YAPARLAR HEMEN KAYMAKAMLİK SİNAVİNA GİDECEKDİM OF OFFFF COK HİZLİ YA
-
@serdar-aksoy mülakat hemen olması kötü benim cumartesi sınavım var olurda bunu geçersem mülakatta cumartesiye denek gelirse ben ne yapacağım söylesem umurlarında olur mu ki?
-
@malatyamerve bende hocam bende
-
@serdar-aksoy bende malatyadaydim eminmisin boyle bir bilgiyi verdiklerine bu cumartesi pazar olacagina
-
@serdar-aksoy her il için mi bölgeye 100 kişi çağırılacak yoksa bölgeye bağlı tüm iller için mi 100 kişi . Tüm iller için ise 700 sen fazla giren çar Antep’te 600 kişiyi bunhnla eleyecek olamazlar
-
Bes bolge mudurlugu var 500 kisi toplamda sinava cagrilacak yani ozaman envanterde elemeler cok olacak
-
@malatyamerve 700 den 100 kişinin mülakat hakkı kazanacak olması üzücü umarım bu şekilde değildir
-
@xyzzxy her bolge muduugu 100 kisi alacak diyo bes bolge mudurlugu var ya umarim mulakati erken yapmazlar
-
Kişilik envanterinden adayları elemek de ne bileyim