HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Semihylc e devletten mi değiştirdiniz adresinizi. Nasıl yapabildiniz bilgi verebilir misiniz
-
Arkadaşlar başvuru için şubeye falan gitmeye gerek varmi ?
Yoksa sadece internet üzerinden başvuru yapmamız yeterli mi ?
Bilgisi olan varmi -
Başvuru yaptıktan sonra önizleme yada başvuruyu görme olmuyor mu bulamadım ben
-
Arkadaslar unvani var mi bu ilanin bilen birisi varsa yazabilir mi unvan belirtilmemis sanirim
-
@Su28A "Türkiye Halk Bankası şubelerinde görevlendirmek üzere banko hizmetleri asistanı diğer bir adıyla gişe elemanı alımı gerçekleştirecek. Alımla alakalı duyuru Halkbank resmi sitesinde yer alan duyuru ekranında yayımlandı. "
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-halkbank-gise-elemani-alim-ilani-h8217.html
-
@albertcamus hocam tesekuur ederim fakat bunu biliyorum gorev belli evet ama unvani yazmamislar oyle dendi
-
@Su28A Bu alımla birlikte belirlenecek hocam. Görevlendirileceğiniz yere göre unvanınız bir biçim alacaktır. Bu alım zaten bir görev alımı, direkt olarak bir servis görevlisi alımı gibi değil. Bu yüzden de zaten alım şekli de tamamen farklı.
-
@paretowilfredo dediğiniz çok mantıklı aslında yeni bir ilan daha gelse uzman yardımcılığı ve servis görevlisi gibi çok daha iyi olacak bakalım beklemede kalıyorum ilanları
-
Arkadaşlar 2017de halkbankası mülakatına giren var mı? Mülakattan önce genel yetenek testi yapılmış ne çıkıyor nasıl oluyor die bilgi verebilir mi?
-
@Özge92 hocam bilgisayar basinda test tarzi bisi yapiolar.bilgisayarda sorular var.o sorularda genelde siniri sabiri olcmeye yonelik
-
@mahalkme hocam peki süre sıkıntısı varmıydı
-
Arkadaslar telefondan basvuru yapmaya calisiyorum fotograf nasil yuklenecek olmuyor
-
@Özge92 evet hocam sure vardi fakat oyle yetismeyecek gibibdegildi yani
-
@mahalkme ama bize ozamn kisisel yeterlilik gibi bise dendi buna genel yetenek demisler o yuzden bu ikisi farkli seyler hocam
-
Anladım sanki ozamnda genel yetenek yapılacak dendi yanlış hatırlıyorum bn demek
-
@Özge92 genel yetenek sinavi yapilacak sonra kisilik envanteri ve en son mulakat yaziyor . By sinava nasil nerden calisacagiz belli bi konu bisey yok mu
-
@Su28A bende onu soruyorum
-
@Özge92 yok hocam ozamn grup mulakat kisisell yeterlilik sonra bireysel mulakat yapildi
-
@mahalkme doğru hocam teşekkür ederim.inşallah zorlamazlar
-
Arkadaşlar alamadığım birşey var bazı yerlerde es durumu nedeniyle tayin olur yazıyor bazı yerlerde öyle bir imkan yoktur yazıyor aydınlatacak olan var mı ️