9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@districtgovernor takip ediyorum birini çocuk soruyor hocam kaç iptal var ona cevap vermiyor hocam kaçla kapattı cevap yok diğer herşey cevap veriyor umut tacirliği
-
Arkadaşlar ÖSYM bürosunu aradım oradaki memur bana idari hakimlik sınavında ticaret hukuku dersinin belirleyici olacağını ve bu derse çok çalışmam gerektiğini söyledi. Ayrıca Ereğli Demir çelik büyük getiri potansiyeline sahipmiş.
-
@alemdar-paşa çok mu aradın bu espriyi burda ciddi mevzular konuşuyoruz git ötede eğlen
-
Ben herhangi bir kurumun yazılı olmadığı takdirde özellikle iletişim merkezlerinden verdikleri yanıtlara güvenen biri değilim. Bu şekilde etraflıca itiraz edilen ve açıklamasında oldukça detaya inilen soruların iptal edileceği kanaatindeyim. Aksini düşünmek sadece haksızlık yanlısı bir tutum olacaktır. Soru iptalini bekleyen arkadaşların içi rahat olsun. Her halükarda bu hafta başı yargı yolu ve gerekli işlemleri de öğrenelim hazırda bekleyelim. Herkese hayırlı cumalar. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.
-
@alemdar-paşa senin yaş kaç birader. sivilcelerinle çok oynama
-
Arkadaşlar ÖSYM'yi aradım ve iptaller konusunda herhangi bir bilginin olmadığı bu bilginin zaten çağrı merkezi ile Paylaşılmayacağını söyledi.Ancak sınav sonuçları açılırken iptaların olduğu öğrenilebilirmiş.
-
@Teşkilatçılar aynı cevabı aldım hocam.
-
Arkadaşlar dediğimiz gibi karşımızda ösym var soru iptali gelmezse şahsen şaşırmam elbet bir açıklamaları bahaneleri olur soru iptali yok ise büyük ihtimal 400. Aday 69.5 nette kaldı ve baraj dolmadı
-
@Teşkilatçılar ösym herkese farklı cevap mı veriyor anlamadım ki? Ben de tekrar arayacağım bunun üzerine siz de arayın arkadaşlar herkes arayıp buraya yazsın. 4446796 ösym
-
@çölkaplanı böyle bilgilerin ÖSYM bürosuna verilmeyeceğini bilecek kadar büyük çöl gaplanı
-
@Teşkilatçılar aynen hocam çağrı merkezin de ki kişiye bunun bilgisini vermezler
-
Arkadaşlar kop sorusunun iptal olmama ihtimali yok sıfıra yakın.ÖSYM caps konusu olur ösym nin tarihine geçer.Düşünsenize Kop idaresi bende sekiz il var diyo ÖSYM 4 il var gibi soruyor.bu mümkün değil
-
@amirim in aldığı 69.5 net 400. kişi ve kontenjan dolmadı duyumu.
İçişlerinin bazı arkadaşlara verdiği iptal yok bilgisi.
Ösym'nin iptal olmadığına yönelik cevapları.
Hocaların da sosyal medyada iptal edilen sorular hangisi diye sorduğumuzda sessiz kalması.
Soruların İptal olmadığı yönünde daha ağır basıyor. -
@lanternight Kardeş iptal olmaması imkansız
-
@Teşkilatçılar açıklansa da rahatlasak
-
Hocalar trollerden daha çok yıprattı var mı böyle bir şey? Çünkü umut tacirliği yüzünden yere çakılmak daha fena oluyor. Bilindik bir hocaya 3 kat sorusunu sordum ne kelime oyunu yaa 4tür o dedi. Kitaplarında zaten yazım yanlışları, yanlış cevap anahtarları havada uçuşuyor. Kendileri de bir şey bilmiyor -şu kadar soru tutturduk şeklinde reklam yapmaktan başka-. Dediğiniz gibi tutturdukları da klişe ötesi, en en en özet notu okuyanın yapacağı sorular. Herkesin kendine çeki düzen vermesi lazım. Ama çoktan yalancı çoban hikayesine döndü bu iş.
-
@Teşkilatçılar
Hocam haklısın ama bu caps konusu feln olmaz bu ösym nin 100 lerce rezil eyleminden sadece biri olur yani iptal etmeyebilir umrunda bile olmaz millet dava açar sinirler gerilir kurumsal firmaların ve kamu idarelerinin vatandaşa bu kadar duyarsız olması ve kulağını kapatması bürokratik oligarşi uzarda uzar bu muhabbetler ÖSYM yine bildiğini yapar
kimse rezil olmaz çünkü zaten rezil halde. -
ÖSYM den kolay kolay bilgi çıkmaz arkadaşlar bakanlıgı da bunlar bunlar kazandı die liste gitmiştir bakanlıgı nda çok umurunda degildir yok ÖSYM soruyu yanlş sorumş iptal etmiş etmemiş, haftaya görcez başka açıklama yok
-
@ank3435 birçok hoca bu sınavı kaybetti. Ne kaynakları güvenilir ne yazdıkları, ne de söylemleri...
-
Bende aradim osym yi. Erken aciklanir mi dedim yok dedi. İptal edilen sorularla ilgili bilginiz var mi dedim. Bize oyle bir bilgi gelmedi dedi. Peki iptal edilseydi size bildiriliyor muydu dedim evet bilgilendiriliyoruz dedi. Galiba neden 69.50 de kaldi ve 400 kisi dolmadi burdan anlasiliyor