9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@lanternight hocam bir hocanın teko kitabını alın 2016 dan itibaren basımlarına bakın bir önceki senenin sorularını ekle sür piyasaya ekle sür
-
@whshw aynen böyle dedi bana da İPTAL BİLGİSİ GELİYOR dedi
-
Eğen iptal varsa ÖSYM neden ısrarla her arayana bize bilgi gelmedi ama iptal olsaydı bilgilendirilirdik desin? Adamlar psikopat mı
-
Yanlış soruyu doğru yapıp savunanlardan Allah korusun
-
@kema-boratav amin
-
@kema-boratav Hocam artık millet sağlıklı düşünemiyor.Mantıklı olanı değilde duymak istediği işine geleni savunuyor.ama herkes haklı Ama o kadar emeğin sonunda böyle iptaller tabi insanlrı hissileştirior
-
ÖSYM’nin yanlışı yüzünden doğan mağduriyete göz yumanlardan , bu durumu hoş görenlerden , normal karşılayanlardan Allah korusun
-
Kaymakamlık sınavı için kitap hazırlayıp hatta ve hatta deneme yayınlayıp bu sınavdan 75 net yapanlar var abi sen niye deneme çıkardın kendi cikardigin denemeden ne yapıyordun çok ilginç ismi lazım değil bir kişide iktisat hocası oldu bu süreçte çok garip
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
ÖSYM’nin yanlışı yüzünden doğan mağduriyete göz yumanlardan , bu durumu hoş görenlerden , normal karşılayanlardan Allah korusun
Merak etme yanlışdan senin kadar bizde mağdur olduk bildigim soruyu yanlış yaptım -1.25 nete mâl oldu bana
-
@Willsmithh bir de açıklamalar yapıyorlardı kesin cevabı şu diye. Umut tacirliği başka bir şey değil. Kendisi daha bir şey değilken bize ne katabilir ki böyleleri?
-
@kema-boratav sen mülakata kalmayıp da senden düşük net yapan iptaller neticesinde mülakata kalırsa aynı cümleyi tekrar kur sen, gerçi bilmiyorum durumun nedir ne değildir , iptaller olsa da olmasa da mağdur bile olmayacak bir netin oluyorsa kurarsın elbette böyle naif cümleler
-
Arkadaslar galiba cidden iptal yok. Demek ki kop illerini mevzuatta dort il yaziyor onu sorduk dicekler ama monopol icin ne dicekler onu merak ediyorum
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav sen mülakata kalmayıp da senden düşük net yapan iptaller neticesinde mülakata kalırsa aynı cümleyi tekrar kur sen, gerçi bilmiyorum durumun nedir ne değildir , iptaller olsa da olmasa da mağdur bile olmayacak bir netin oluyorsa kurarsın elbette böyle naif cümleler
69 net de kaldım tüm kop illerine bilmeme rağmen senin gibi ÖSYM nin niyetini okuyacak seviyeye ulaşamadığım için üzgünüm
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar galiba cidden iptal yok. Demek ki kop illerini mevzuatta dort il yaziyor onu sorduk dicekler ama monopol icin ne dicekler onu merak ediyorum
Mevzuatda 4 il yok ki oradan da yanlış
-
ÖSYM yi ardım; oradaki kişi sınavdaki listelerin Baksnlığa sınav sonucuyla berabere g ittiğini, iptallerin de sınav sonucuyla beraber görüleceğini söyledi. Ama liste gitti deniyor. İyice kafam karıştı
-
@lanternight umut tacirliği ne dir söyleyim ben size face de Bi grup yöneticisi vardı kitap bastı falan cuma pazarında gibi bağırıyordu Web ders Web ders diye hatırladınız mı nerde kendileri günde 15 saat çalışıp 30 günde bitiyordu hani hiç konuştular mı hiç sınavdan önce bağırışdığı gibi bağrıldı mı? Satarken iyiydi yani!!
-
Ya 69,5 netle kapanmadıysa.
-
@sonsuz Kop sorusunu onun kitabına göre ben yanlış yaptım.haklısın çıkıp konuşn yok
-
Arkadaşlar @amirim e çok güveniyorum 69.5 net 400. kişi bilgisinin yanlış olacağını düşünmüyorum.
İçişleri Bakanlığı'ndan iptal bilgisi olmadığı yönünde bilgiler gelmeye devam ediyor. Siz de araştırın sorun her yere herkese... Kurumlarda bağlantısı olan kişiler varsa lütfen sağlıklı bir bilgiyi hepimizle paylaşsın. Benim gözlemlediğim ve hissettiğim SORULARIN İPTAL OLMADIĞI ve bu yüzden sonraki sürecin mahkemeye taşınacağı yönünde... -
@Teşkilatçılar kısmi iptalci içinde bişeyler söyleyim bunları yazınca özelden uyarılar geliyor ama ben lafımı çekmem 4 sene de çok sey öğrendim ben kısmi iptalcinin 2016 veya 2017 sınavında soruları yanlış cevapladığınıda hatırlıyorum sonradan düzeltirdi herkes otorite oldu bu memlekette