TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    969384
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sonsuz @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight hocam bir hocanın teko kitabını alın 2016 dan itibaren basımlarına bakın bir önceki senenin sorularını ekle sür piyasaya ekle sür

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • L
        lanternight @whshw Son düzenleyen:

@whshw aynen böyle dedi bana da İPTAL BİLGİSİ GELİYOR dedi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • moonlight
          moonlight Son düzenleyen:

Eğen iptal varsa ÖSYM neden ısrarla her arayana bize bilgi gelmedi ama iptal olsaydı bilgilendirilirdik desin? Adamlar psikopat mı

“..Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. ..” #MKA

• K
            kema boratav Son düzenleyen:

Yanlış soruyu doğru yapıp savunanlardan Allah korusun

A T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
            • A
              alemdar paşa @kema boratav Son düzenleyen:

@kema-boratav amin

• T
                Teşkilatçılar @kema boratav Son düzenleyen:

@kema-boratav Hocam artık millet sağlıklı düşünemiyor.Mantıklı olanı değilde duymak istediği işine geleni savunuyor.ama herkes haklı Ama o kadar emeğin sonunda böyle iptaller tabi insanlrı hissileştirior

• moonlight
                  moonlight Son düzenleyen:

ÖSYM’nin yanlışı yüzünden doğan mağduriyete göz yumanlardan , bu durumu hoş görenlerden , normal karşılayanlardan Allah korusun

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • Willsmithh
                    Willsmithh Son düzenleyen:

Kaymakamlık sınavı için kitap hazırlayıp hatta ve hatta deneme yayınlayıp bu sınavdan 75 net yapanlar var abi sen niye deneme çıkardın kendi cikardigin denemeden ne yapıyordun çok ilginç ismi lazım değil bir kişide iktisat hocası oldu bu süreçte çok garip

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • K
                      kema boratav @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

ÖSYM’nin yanlışı yüzünden doğan mağduriyete göz yumanlardan , bu durumu hoş görenlerden , normal karşılayanlardan Allah korusun

Merak etme yanlışdan senin kadar bizde mağdur olduk bildigim soruyu yanlış yaptım -1.25 nete mâl oldu bana

moonlight 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • L
                        lanternight @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh bir de açıklamalar yapıyorlardı kesin cevabı şu diye. Umut tacirliği başka bir şey değil. Kendisi daha bir şey değilken bize ne katabilir ki böyleleri?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • moonlight
                          moonlight @kema boratav Son düzenleyen:

@kema-boratav sen mülakata kalmayıp da senden düşük net yapan iptaller neticesinde mülakata kalırsa aynı cümleyi tekrar kur sen, gerçi bilmiyorum durumun nedir ne değildir , iptaller olsa da olmasa da mağdur bile olmayacak bir netin oluyorsa kurarsın elbette böyle naif cümleler

W K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • W
                            whshw @moonlight Son düzenleyen:

Arkadaslar galiba cidden iptal yok. Demek ki kop illerini mevzuatta dort il yaziyor onu sorduk dicekler ama monopol icin ne dicekler onu merak ediyorum

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • K
                              kema boratav @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@kema-boratav sen mülakata kalmayıp da senden düşük net yapan iptaller neticesinde mülakata kalırsa aynı cümleyi tekrar kur sen, gerçi bilmiyorum durumun nedir ne değildir , iptaller olsa da olmasa da mağdur bile olmayacak bir netin oluyorsa kurarsın elbette böyle naif cümleler

69 net de kaldım tüm kop illerine bilmeme rağmen senin gibi ÖSYM nin niyetini okuyacak seviyeye ulaşamadığım için üzgünüm

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • K
                                kema boratav @whshw Son düzenleyen:

@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Arkadaslar galiba cidden iptal yok. Demek ki kop illerini mevzuatta dort il yaziyor onu sorduk dicekler ama monopol icin ne dicekler onu merak ediyorum

Mevzuatda 4 il yok ki oradan da yanlış

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • D
                                  districtgovernor Son düzenleyen:

ÖSYM yi ardım; oradaki kişi sınavdaki listelerin Baksnlığa sınav sonucuyla berabere g ittiğini, iptallerin de sınav sonucuyla beraber görüleceğini söyledi. Ama liste gitti deniyor. İyice kafam karıştı

• S
                                    sonsuz @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight umut tacirliği ne dir söyleyim ben size face de Bi grup yöneticisi vardı kitap bastı falan cuma pazarında gibi bağırıyordu Web ders Web ders diye hatırladınız mı nerde kendileri günde 15 saat çalışıp 30 günde bitiyordu hani hiç konuştular mı hiç sınavdan önce bağırışdığı gibi bağrıldı mı? Satarken iyiydi yani!!

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • D
                                      districtgovernor Son düzenleyen:

Ya 69,5 netle kapanmadıysa.

• T
                                        Teşkilatçılar @sonsuz Son düzenleyen:

@sonsuz Kop sorusunu onun kitabına göre ben yanlış yaptım.haklısın çıkıp konuşn yok

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • L
                                          lanternight Son düzenleyen:

Arkadaşlar @amirim e çok güveniyorum 69.5 net 400. kişi bilgisinin yanlış olacağını düşünmüyorum.
                                          İçişleri Bakanlığı'ndan iptal bilgisi olmadığı yönünde bilgiler gelmeye devam ediyor. Siz de araştırın sorun her yere herkese... Kurumlarda bağlantısı olan kişiler varsa lütfen sağlıklı bir bilgiyi hepimizle paylaşsın. Benim gözlemlediğim ve hissettiğim SORULARIN İPTAL OLMADIĞI ve bu yüzden sonraki sürecin mahkemeye taşınacağı yönünde...

• S
                                            sonsuz @Teşkilatçılar Son düzenleyen: sonsuz

@Teşkilatçılar kısmi iptalci içinde bişeyler söyleyim bunları yazınca özelden uyarılar geliyor ama ben lafımı çekmem 4 sene de çok sey öğrendim ben kısmi iptalcinin 2016 veya 2017 sınavında soruları yanlış cevapladığınıda hatırlıyorum sonradan düzeltirdi herkes otorite oldu bu memlekette

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 345
                                            • 346
                                            • 347
                                            • 348
                                            • 349
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 347 / 404
                                            • İlk ileti