9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@districtgovernor hocam ben de aynı durumdayım. Hatta öyle ki diğer sınavlara dahi çalışamadım şu duyumdu heyecandı derken. Yahu tam en kötüsüne hazırlamıştım kendimi umutlandım durduk yere, şimdi bekle dur.
-
@districtgovernor hocam sakin olun o puanla kalırsınız
-
@districtgovernor yan cizip ne diyorlar
-
@districtgovernor bilgiyi veya duyumu teyit edecegimiz kimse kalmadı suan amirim ayrıldı yiğit Hoca ve Kutluay Hoca da özellikle üslubu degistirdiler bilgi yok biz bilemeyiz demeye başladılar 2 3 gün önceki kesin söylemli ve net ifadeler artık yok. Bunun sebebi herkesin durmadan sorgulaması sonucu artık bıkma da olabilir yada büyük ihtimalle aynı kaynaktan çıkan bilgi akışının pek te sağlıklı dönüşleri olmamasidir. Umarım ilk seçenektir
-
@districtgovernor rahat ol kardeşim. Sıkma canını. Netin iyi. Biraz da tevekkül et. Şuna emin ol mülakatta elenenler öyle acı duyacaklar ki çoğunluğu keşke yazılı sınavda gecemeseydim de bunları yasamasaydim diyecek. Her şeyin hayırlısı. Senin olur. Ama çok takma kafaya. İş burada bitmiyor çünkü
-
@districtgovernor tercihiniyap.net in 69,5 duyumlarının altına imza atmaması inanın birçok kişiyi şüpheye düşürüyor.. Hayırlı Cumalar..
-
@districtgovernor her türlü mülakattasın inşallah. Hiç bi sıkıntı olmaz
-
Arkadaşlar rahat olun
-
arkadaşlar mülakatların ve güvenlik soruşturmasının kaldırılması olayı daha önemli değil mi şuan? sonuçları 6 gün sonra öğreneceğiz nasılsa.
-
@parpp2 AYM güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının iptaline karar vermişken “mülakatların kaldırılması” gibi bir sonuca nasıl ulaştığınızı ciddi ciddi merak ediyorum.
-
@besplatno haberlerden? ek olarak bu maddeyı de iptal etmiş
-
@parpp2 öyle bir şey yok metinde
-
@ENTRY yanlış haber demek ki. twitter'da konuşuluyor şuan
-
@Daywalkers ne için hocam bir duyum mu var acaba
-
mülakat iptaliği sağlık bakanlığı ile ilgili..
-
Facebook da arkadaşın biri demişki: An itibariyle ösym sayfasında üç tane yeni link aktif acaba sonuçlar bugün açıklanabirmi?" Sizce de açılabilir mi anlayn arkadaşlar bir baksa
-
Artik insan paranoyaklasmaya basliyor.Acaba yanlış mi isaretledim,şunu isaretlemistim ama yoksa isaretlemedim mi ? Bi de üstüne 69.5 duyumu yanlis olabilir muhabbeti başladı aman sabahlar olmasin
-
@Teşkilatçılar doğrudur şu anda 3 adet aktif link var ÖSYMde
-
saat 2de açıklanır açıklanacaksa. heyecan bastı
-
@kaymakam linke nereden ulaşabiliriz hocam dediğiniz 3 adet linke