9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
hadi inşallah bitsin bu gerginlik cuma bereketine
-
Arkadaşlar mülakata kalma ihtimalim yüksek bu ayın başında bedelli askerliğim başlıyor mülakata kalınca istenilen belgeleri ben nasıl teslim edeceğim bunun için izin verecekmiler bana lütfen yardım edin moralim çok bozuk.
-
@Teşkilatçılar şu an 3 aktif boş link var ve sırada 1.YDS, 2.DUS, 3.Kaymakamlık
var. mümkün yani -
Anayasa Mahkemesi kararında ''Oybiriliğiyle'' başlıklı karar kısmının ''H'' maddesinde geçiyor. Mevzuat.org'tan teyit edebilirsiniz. DMK 48.maddenin içinde yer alan şartlardan 8. alt bendde geçen güvenlik soruşturma ve arşiv araştırması kaldırılmış gözüküyor.
-
hocam ösym nin sitesine giriyorsun (osym.gov.tr) sağdaki duyurular kısmında en son duyuruya tıklıyorsun (şu an "2019-YDS/3 Sınavı İçin Sınav Günü Açık Tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri" duyurusu mevcut) gelen ekranda bu sitenin linkini arama çubuğunda görüyorsun (http://www.osym.gov.tr/TR,17090/2019-yds3-sinavi-icin-sinav-gunu-acik-tutulacak-ililce-nufus-mudurlukleri-28112019.html). İşte burada TR,17090 kısmını 17091, 17092 şeklinde değiştirip enter'liyorsun. Eğer seni ana sayfaya yönlendiriyorsa link açık, üzgünüz diye bir yanıt alıyorsan kapalı.
-
@Enderbyk izin konusunda bir gün çarşı izni verirler evrakları net cafede halledersin resimleri yanınıza alınız. aynı gün ptt ile gönderir. askerliğe devam edersiniz. Sorun olmaz.
-
@a-tas hocam bedelli askerlikte çarşı izni yokmuş
-
@Enderbyk rica et kardeşim durumu. en kötü yanına bir usta erbaş verir gönderirler çarşıya. sıkma canını bunun için şimdi
-
@Atabey_06 çok teşekkür ederim.
-
@Enderbyk, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@a-tas hocam bedelli askerlikte çarşı izni yokmuş
hiç bir sorun olmaz, bölük komutanınız halleder merak etmeyin. Dert etmeyiniz. Belgeli bir işlemde askeriye sıkıntı çıkartma size içiniz rahat olsun
-
Arkadaşlar eşdeğerlik belgesine nasıl başvuruyoruz
-
@ENTRY itiraz ettiğiniz 6 sorunun hepsini yanlışlıkla doğru yaptım ben evet ÖSYM iptal etmeyecek gidip dava açacaksınız aynı hakimlikte olduğu gibi sonra haklı bulursa mahkeme bir kısım arkadaşlar daha mülakata çağrılacak olay bu şekilde yaşanacak.
-
Aralığın 12 sinde açıklanacak ALES in bile linkini atmışlar fazla beklentiye girmemek lazım
-
@a-tas çok teşekkür ederim yorumlarınız için aslında istenilen belgeleri biliyorum geçen seneden aynıdır şimdiden topladım hepsini tek sıkıntı askerlik durum belgesini e devletten alamıyorum sanırım onu ordan alacağım.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar. -
@Enderbyk ben de aynı durumdayım sonuçlar açıklandığında askerde oluyorum 20 sini bulur bitmesi belge teslim tarihi kısa olamaz inş.
-
@öktem_ilteriş 15 gün diye biliyorum.
-
@Enderbyk hocam eşdeğerlik belgesini basıl alıyoruz
-
@müfettiş nasıl
-
@VİNNİE-JONES hocam agrı sorusu dogru herhal tüik verilerine göre
-
İptallerle ilgili ÖSYM veya İçişleri Bakanlığına ulaşanlar var mı arkadaşlar son durumlar nedir?