9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@districtgovernor Umarım
-
Bizler acizane arıyoruz ÖSYM'yi veya İçişlerini kendimizce bilgiler edinmeye çalışıyoruz. En azından diyoruz ki ösym yetkilisi söyledi, çağrı merkezi dedi veya içişlerinden bir yetkili bilgi verdi falan diye. Şu soru kesin iptal bu soru yüzde yüz iptal diyen hocalar neden demiyorlar ki
(isim vermeden ) arkadaşlar bizde önemli kişilere ulaştık falanca yerden bilgi aldık diye. Sadece kendilerine göre yorum yapıp yüzde yüz diyorlar. Şu an herkes kendine göre yorum yapıyor kim ne tarafa çekerse... -
Herkes yorum yapıyor. Benim yorumum şöyle;
1- @amirim dedi ki; 69.5 ile kapattı.
2- sınav kılavuzunda 70 ve üstü diyor. Yani soru iptali olmadan 69.5 ile kapatması mümkün değil.
3- Bu yüzden amirim’in dediği şeyden sadece tek sonuç çıkıyor. O da 69.5 ile kapattı ama 1 soru kesin iptal edildi.
4- iptal edilen soru da kesin kop sorusudur.
-
@emrediyebiri
soru iptali olmadan 69.5 ile kapatması gayet de mümkün. 400. kişi 69.5 ile kalmış olabilir mi? Gayet de olabilir. Bu da @amirim in DEDİĞİ KONTENJAN DOLMADIĞI BİLGİSİNİ ONAYLIYOR. -
@lanternight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@emrediyebiri
soru iptali olmadan 69.5 ile kapatması gayet de mümkün. 400. kişi 69.5 ile kalmış olabilir mi? Gayet de olabilir. Bu da @amirim in DEDİĞİ KONTENJAN DOLMADIĞI BİLGİSİNİ ONAYLIYOR.Kontenjan geçen sene de dolmadı güzel kardeşim. 70 neti olan adam 370 küsürlerdeydi. O zaman senin mantığına göre 400’ün doldurulması gerekiyordu ki yine 69-69.75 olması gerekirdi. Ama olmadı. GEÇEN SENE 400 KİŞİ DOLMADI. Çünkü 70 ve üstü yapan 400 aday yoktu. Bu sene de öyle oldu demek istedi adam. Anlamıyorsunuz. Geçen dönemki sürece bakın.
-
@emrediyebiri
bekleyelim görelim , çok sağlıksız bir sınav süreci oldu. -
@emrediyebiri hocam Allah aşkına bi güzel okuyun 69.5 ile kapattı demedi adam 400. Kişinin neti 69.5 dedi
-
Bu soruları hazırlayan yetkililerin bence bu görevden alınmaları şart.
KUL HAKKIDIR bu. Hepimizin hakkı yenmiştir.
Emeklerimize yazık! -
@skrbrdr valla kardeşim ben gerçekçi olmaya çalışıyorum. İnşaAllah öyledir ne diyelim. Ben de tam sınırdayım çünkü. Çok iyimser olmak istemiyorum olunca hayal kırılıklığı zorluyor. Hayırlısı olsun.
-
Bana soruyorlar madem 80 üstü net bekliyorsun neden bu kadar diretiyosun diye? Öncelikle ben bir AÖF mezunuyum ve mülakatta şansımın çok çok düşük olduğunun bilincindeyim.
Yine de pes etmedim. Çok ama çok çalıştım bu sınava. Eşim ise çok iyi bir üniversiteden mezun, mülakata kalırsa şansı çok yüksek ama 70 NET ile sınırda. KOP sorusunu doğru yapanlardan. İptal durumunda hiç şansı yok. İşte böyle bir çıkmazdayız. Ben olamazsam en azından o olsun istiyorum. Biliyorum siz de çok çalıştınız hepimiz çok emek verdik. Şahsen ÖSYM yetkililerine bu soruyu hazırlayanlara asla hakkımı helal etmiyorum. Hakkımız gasp edilmiştir. Tarihin en şaibeli soruları bu sınavda hazırlanmıştır. Hocaların hemfikir olamadığı birçok soru mevcut. Yazık çok yazık! -
@lanternight hocam artık kabak tadı vermeye başladın.Bir tek sen degilsin bu durumda olan senin gibi bir sürü arkadas var sınırda olan ve iptalden olumsuz etkilenecek.Yok sınav iptal olsun,yok hakkım haram olsun,aöflü kaymakam tabusu yikilacaksa insallah ben olurum.Ya millet buraya sınav hakkinda konusmaya geliyor sirf eşin baraj altı kalıyor diye koca sınavın iptalini isteyecek ve bunca insanin aylardir hatta yillardir verdigi emeği hiçe sayacak kadar da bencil birisin.Lutfen artik aşırı bencilliğe varan bu acitasyonunuza son verin.
-
@emrediyebiri merakımı mazur görün. Kop'u yanlış, monopolü doğru mu yaptınız?
-
@hasi-moto önce üslubunu düzelt.
-
@Muhsin-Çelebi ikisi de boş hocam. Monopol %100 yanlış. Kop da öyle. İkisinin yanlış olduğunu da sınavda biliyordum. Çok zamanımı aldılar.
-
arkadaşlar bu saatten sonra açıklanmaz artık değil mi?
-
@ENTRY her an her şey olabilir. Açıklansa da kurtulsak hepimiz. Ne olacaksa olsun artık
-
Bakalım bu sene "Açıklandı" trollemesini kim yapacak....
-
@lanternight bak hocam anlamayacaksın ama guzellikle açıklayayım sana.Ben de sinirda kalanlardanım ama ne kimseyi suçluyorum ne de birilerine beddualar okuyup gorevden alınsınlar diye büyük laflar ediyorum.Sinav anında 5 6 soru var kontrol etseydim dogru yapacağım ama malesef olmadi.Nasip diye bir sey var olmayinca olmaz ne kadar istesende,zorlasanda,eliden geleni yapsanda olmaz.Artik birilerini suclayacaginiza birazda kendinize bakın yakınlarınız ve benim gibiler 1 soru daha yapabilirdi ama yapamadık.
-
@emrediyebiri engüzel tespit
-
Bu kadar duyar kasan arkadaşlar beddua edenler yanlış soruyu doğru sayılan şıkkı işaretledi diye iptal etmesinler diyen güyaaa kaymakam olmak isteyen Adaletten bi haber insanlar. Geçen yıl burda 30 arkadaş 400 e girip mülakata çağrılmadı kimsede dönüp arkasına bakmadı bir destek olmadı onlara. Nerdeydiniz o zaman. O sorular inşallah iptal olur hakeden gider mülakata sizin gibi sadece kendi çıkarını düşünen kişiler Kaymakam olmasın.