9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi kaç netiniz var
-
Bu sene kontenjanın dolup dolmaması hakkında tercihinyap haber yapacak mı acaba?
-
@Sgk_sgk İnşallah olur hocam.
-
@kaymakam106 Allah razı olsun hocam hayırlısı ile tüm hak edenler gibi inşallah
-
@müfettiş 78
-
@Keynesin-Faizi eğer yanlış anlamazsanız kaç mezunusunuz
-
@müfettiş yanlış anlamazsanız bu muhabbetleri özelden de ilerletebilirsiniz
-
2 ay once yolladigim Maliye bolumu icin esdegerlik belgesini bugun aldim dostlar
-
@kaymakam neden olmasın problem değil
-
Son 96 saat aşağı yukarı. Son 96 saatte ise önce 400. 69.5 netle kapattı yazısı akabinde Kutluay Kararlı Hoca nın paylaşımı büyük bir sevinç yarattı; akabinde Amirin in sayfasını kapatması duyumcuların bir ansa sessizliğe kapılmaması acaba dedirtti. Fakat sonuç olarak son 24 saate yaşadığım korku, endişe beni öylesine bunalttı ki bir gerçeği o karanlıkta görmemi sağladı. Hüçbir şey, hiçbir sonuç bizden daha değerli değil; sonuç bneolursa olsun. Bir sınav bizi kaymakam yapmaz, kaymakam olmak demek sınavı kazanmak değil; kaymakam olmak daha komplike daha fazla şeyi barındıran bir makam. Eğer olacaksak BİR sınavı elbet geçeriz, önemli ola bu mesleğin hakkını verebilmek.
-
Forum magma gibi , bir köpürüyor bir duruluyor .. Durulma evresindeyiz .. Ben de birkaç gündür çok yıprattım kendimi , bence son yılların en sürpriz sonlu süreci olacak bu sınav , hakikaten sonuç her şey olabilir , o kadar farklı kombinasyonlar var ki sınırda kazanmak ya da kaybetmek adına.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun , herkese hayırlı sabahlar.
-
Amirim hesabı kapatması verdiği bilginin güvenilirliğini zedeledi açıkçası
-
@Çetin amirim dogru olmayan bilgiyi paylasmaz.hesabi kapatmasi bunaldigindandir
-
@Çetin çok bunaldı
-
Su forumda son bir kac gundur yazilan yorumlara bakiyorum temyiz kudretine sahip akil sagligi yerinde insanlarin yazacagi seyler degil.beyin firtinalari donuyor.ben şoke oldum yani.neler neler
-
@amirim doğru bildiğini hiç bir menfaat gütmeden paylaştı şimdiye kadar.Benim itimadım tam kendisine.
-
Kıymetli dostlar, sürecin başından beri takip ettiğim 108. dönem kaymakam adaylığı başlığında artık son düzlükte bir kaç kelam da ben etmek istedim.
Öncelikle forumu diri tutan, duyumlarıyla bu meşakkatli süreçte önümüzü görmemize yardımcı olan @amirim başta olmak üzere bütün iyi niyetli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu noktada bir hususa değinmek istiyorum. Kimin trol kimin duyumunun sağlam ya da değil olduğunu kişinin rumuzuna tıklayıp şöyle bir geçmiş paylaşımlarına bakarak çıkarımda bulunabilirsiniz. Burada "onun duyumu yanlış çıktı, bu bilgiliyi nasıl aldı" diye soran arkadaşlar zannediyorum sürece yeni dahil olmuş kardeşlerimiz. Burada hepimiz zannımca bağcıyı dövmeye değil üzüm yemeye geldik.
Yine bu noktada daha önce çok sorulmasına rağmen yazmaktan imtina ettiğim bir bilgi olarak da sınava başvuru sayısının 21500 olduğunu, kaymakamlık kursandaki bir kaymakam arkadaşımdan duyduğumu belirtmek istiyorum.- dönem sınavı hakkında da gelecek sınavlara girecek arkadaşlara bir nebze ışık tutabilmek adına naçizane bir kaç yorumda bulunmak istiyorum. Sınav herkesin de belirttiği gibi 107. dönem sınavından biraz daha zordu. Piyasadaki kaynakların bir çoğu benim gözümde sınıfta kaldı. Herkesin zaten bilmesi gereken soruları yakaladım diye övünmek yine bence yersiz. Sınavda özünde herkesi zora sokan durumun puan hesaplama sisteminde olduğunu düşünüyorum.Ders ya da alan bazlı standart sapmanın uygulanmadığı bu tür sınavlarda burada bir çok arkadaşın da hesaplamalarla ortaya koyduğu gibi baraj çevresinde dalgalanan bir puanla kapatmasının yüksek ihtimal olduğunu sanırım 2. defa tecrübe edeceğiz. Bu noktada sınav anının, sınavdan önce yapılan hazırlık kadar önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Mevzuat ve resmi gazete okuma alışkanlığı edinmenin önemini ben de bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Velhasıl bir sınav gelir bir sınav gider, sınavlar iyi ya da kötü geçebilir. Sorular iptal olabilir, sınavlar yenilenebilir. Yine girilir! Yeter ki insanın idealleri diri dursun, körelmesin. Yeter ki insan emeğinin karşılığını alacağını bilsin! Yeter ki adalet terazisi dengesinden şaşmasın. Yeter ki adalet herkes için tecelli etsin.
Ne mutlu kendini bir ideale adayanlara.
Selam olsun... -
Forum neden durgunlaştı?? millet nereye gitti
-
@kaymakam1842 aşırı stres insanları yordu sakince bekliyoruz
-
Amirim yiğit bir insandır.ALLAH (CC) ondan razı olsun.O,olmasaydı bu kadar doğru bilgiye sahip olamazdık.