9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Bence artık @pareto_wilfredo müdahil olma zamanı geldi. Dostum duyumla veya genel bir analiz için bekliyoruz seni.
-
@bozo_ baska pareto yu etiketlemissin
-
@kaymakam1842 buradayız ama yazacak herşeyi yazdık sadece sakince beklemek kaldı.
-
@Keynesin-Faizi Burada en azından muhabbet olursa vakit geçer hocam yoksa nasıl çarşambayı bulacaz
-
SBUİ mezunu olarak henüz eşdeğerdik belgesini almadım. Gerek yok diye paylaşıldığı İçin. Sizce her ihtimale karşı hafta başında başvuruyu yapayım mı? 1 hafta içinde geliyormuş yanıt.
-
@NikolayRomanov, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ekonomide "bire bir buçuk kuralı" olarak da ifade edilen ve Taylor kuralı olarak bilinen Merkez Bankası'nın zaman zaman uyguladığı bu politika neyi ihtiva eder?
Konuyu bir değiştireyim dedim..
Forum da paylaştığım soru sınav da çıkmıştı. -
@ShaCo adamın bi sürü çakması var
-
@paretowilfredo hocam son durum nedir genel bir değerlendirme yapar mısınız?
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo hocam son durum nedir genel bir değerlendirme yapar mısınız?
Bu yıl çok müdahil olmadı ama so düzlük de bizi rahatlatacak bir açıklama bekliyoruz..
-
@bozo_ Geçen yıl haber yapılmıştı ama bu sene herhangi bir haber veya bilgi vermeyince de insan bir tedirgin olmuyor değil.
-
@kaymakam1842 aynen hocam görüyorlardır illa ki ama sanırım bu yıl bir duyum almadı onlar. Yoksa haber yaparlardı elimizde @amirim Kutluay hocanın yorumları var sadece . Onlarda birbirlerini destekliyorlar .
-
@bozo_ evet hocam amirim çok net konuştu yorumdan ziyade bir bilgi niteliğindeydi bakalım artık Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@bozo_, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kaymakam1842 aynen hocam görüyorlardır illa ki ama sanırım bu yıl bir duyum almadı onlar. Yoksa haber yaparlardı elimizde @amirim Kutluay hocanın yorumları var sadece . Onlarda birbirlerini destekliyorlar .
Hocam Kutluay Hoca geçmişte böyle durumlar paylaştı mı; paylaştıysa isabet oranı nedir
-
@districtgovernor paylaşım yapmadı ama ders almıştım kendisinden çevresi geniş birisi kaymakamlık konusunda ondan eminim. Birde bu alandaki bir hoca prestijini sarsmamak adına net olmadan açıklama yapmaz bence.
-
@districtgovernor önceden olmuştu duyumlarını paylaştığı doğru çıktı yüksek yani..
-
Arkadaşlar kop ve MONOPOL haricinde hangi sorular iptal edilebilir?(belkide hiç iptal edilmedi sadece tahmin)
-
@Teşkilatçılar yogun tartisildi onceki sayfalara bakabilirsiniz
-
69.5 net olayı kesinmi beyler.
-
ben soruların resmini çekmeyi unuttum elinde olan varsa mail atabilir mi valla çok makbule geçer
-
@balporsuğu hocam özelden maili at gönderirim