9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Kaymakamlik sinavinin ingilizce olacagına dair bir duyummu var 2020 türkcemi olur ingilizcemi bilgisi duyumu olan varmı gecms sayflarda bu konu konusulmus nedir bu isin aslı
-
@saffet, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kaymakamlik sinavinin ingilizce olacagına dair bir duyummu var 2020 türkcemi olur ingilizcemi bilgisi duyumu olan varmı gecms sayflarda bu konu konusulmus nedir bu isin aslı
Çince olur
-
@Tardukağan guzel espiri ama ben dalga gecilsin diye degil bilgisi olan varmi diye sordum bilmiyorsan bu guzel espirilerini kendine sakla
-
@saffet bir insan bilmiyorsa açıp okur öğrenir ve anlar siz daha ne yazıldığını bile okumadan yazmışsınız bende o soruya böyle cevap verdim
-
@Tardukağan aferin sana gel madalyani takayim.
-
@saffet, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben ispanyolca olacak diye duymustum. Yanlis duyummu almisim ispanyolcayi birakip ingilizce calisayim dimi. Kesin bilgi dimi hocam sinav ingilizce ona gore yayalim.
-
@hll hayda ozaman ispanyolca yds calsmaya baslayim ben
-
Merhaba arkadaşlar. Ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum eşdeğerlik belgesi almamız gerekiyor. Daha önce alan arkadaşlar varsa süreç nasıl işliyor. Ne kadar süre içersinde alabiliriz. Ya da aynı bölümden bir kişinin eşdeğerlik alması durumunda bu durumdan herkes etkilenirmi
-
@saffet öyle soruya böyle cevap
-
Eşderğerlik soran arkadaşlar ilgilensin.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINA
ÇANKAYA/ANKARA
...................................... mezun oldum. Kaymakam
Adayları Yönetmeliğinin 5’inci maddesinde “Kaymakam aday adaylarının, yurt içindeki
üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak
kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin uluslararası
ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve finans, sosyoloji, halkla
ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin
müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da
hukuk fakültelerinden mezun olmaları veya üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik
fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve uluslararası ilişkiler,
siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları
gerekir. Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmayan kaymakam aday adayları; mezun
oldukları bölümlerin müfredatının bahse konu bölümlerin müfredatının yüzde seksenine sahip
olduğuna ilişkin Yükseköğretim Kurulundan alacakları eşdeğerlik belgesini, lisansüstü eğitim
yapan kaymakam aday adayları ise noter onaylı diploma suretlerini ya da mezun olduklarını
gösterir resmi belgeleri mülakat sınavı için evrak teslimi esnasında diğer evraklarla birlikte
İçişleri Bakanlığına ibraz etmek zorundadırlar. ” hükmü yer almaktadır.
Yukarıda yer alan mevzuat hükmü gereğince mezun olduğum lisans programının söz konusu
hükümde sayılmış olan bölümlerden herhangi birinin müfredatının en az yüzde seksenini içerip
içermediği hususunun incelenmesi, şayet içeriyor ise eşdeğerlik belgesinin tarafıma
gönderilmesi;
Gereğini arz ederim.
..../..../2019ADRES İMZA
Tel Adı SOYADI
TC Kimlik No:
Ek Listesi:
Transkript Fotokopisi ( Sayfa)
Diploma Fotokopisi ( Sayfa)
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Sayfa)
(Kimlik Kartı Fotokopisi) -
@saffet garanti olsun istersen cinceyede calisabilirsin. Bir arkadasta asagida cince olabilir yazmis.
-
İyi akşamlar herkese, amirim ve Kutluay hocanın durumları nedir acaba?
-
@johnwick vallahi onlar kaymakamlık sınavı mesailerini bitirdi sanırım ses kesildi Bıçak gibi
-
@yatko bende merak ediyorum herkes münferit mi alacak
-
@ENTRY ben bir süre takip edemedim, aslında merak ettiğim şey şimdiye kadarki söyledikleri
-
@amirim söyleyeceği herşeyi söyledi arkadaşlar daha ne söylesin adam, 400 dolmadı dedi işte daha ne desin, iptal konusunda da büyük ihtimal iptal var. Adam yoruldu artık sürekli sorulardan.
-
@johnwick şimdiye kadar 400 ün dolmadığını ve düşük kapattığını ima ettiler
-
@ENTRY 400. Aday 69.5 nette kalmış dedi amirim 400 dolmadi dedi ozaman 70 ile kapatti 380 civarida mulakata kaldı.
-
@ENTRY çok teşekkür ederim
-
Arada uğrayın bari @KaymakamAdaylıgı @amirim