9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
76 ile kapadıgı na göre yeni trollümüz ÖSYM!!!
-
beklentilerden yüksek kapatmış bu arada arkadaşlar
-
72,602 puanla sıralama 775.nci..... Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Duyumlar hayal kırıklığı yarattı!
-
@Chapus
81-17 kardeşim -
Sıralama: 101
Allah’a şükürler olsun. -
S.a arkadaslar ben mehmetcik nicki ile burdan yuksek kapatr 400 dolar diye msjlar attigim icin tecrubeli arkadaslar tarafindan lince ugrayip yonetici tarafindan banlandim yazdigim nete yakin bir netle guzel bir siralama ile kazandim mulakat surecinde yokum malum aofluyuz bana hakaret eden olup olmadi msj atan trol diyen her kim varsa msj atsn sonucumu sansuzrz gonderecem snava calsma seklim icin yardim isteyen her kim varsa msj atsn yonetici beni banlamadigi surece hepinize yardimi olacam daha yokum ben bu platforumda
-
Kazanan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
-
Analize veri olması adına :
sıralama : 111 -
Sıra: 375 ile kazandım arkadaşlar.
Gerçekten çok yüksek kapatmış hiç böyle beklemiyordum. -
69.5 la kapattı diyen duyumcular kulakları delik heralde
-
İptaller dahil kaç net ile kapattı acaba?
-
@Chapus 76 ile kapatti
-
@kaymakam1842 nerden bakıyoruz kaçla kapttıgına
-
@IS-LM facebok gruplarında kızın birisi 76 ile 400. Ölmus
-
sinav sorulari elinde olan varmi acaba.atabilirmi
-
oluşan listenin bu yıl gerçekleşmesini de yapabilirsen gelecek yıllara rehber olacaktır....Listenin doğruluk payını kestirmiş olurduk
-
@amirim e söylenen olumsuz laflar çöp niteliği taşımaktadır. Bir insan kendi yaptığından nasıl bir sonuç geleceğini, girdiği sınavın zorluğuna göre ne ile kapatacağını tahmin edebilir. Tıpkı amirim gibi. Onun verdiği duyumlar ve tavsiyelere kimse laf söyleyemez. Tekrardan teşekkür ediyorum.
-70 yaptım olmadı. Bu böyle yarım kalmayacak seneye yeni duyumlar ve koca süreçte tekrar varım. Kazananları tebrik ediyorum
-
Sizce niye bu kadar yuksek kapatti
-
Kazananların kaçı bayan acaba
-
73,555 puanla 670. oldum...