9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
78.85 ile 219.sıra oldu çok şükür
-
Ben 70.5 ile sınırdaydım iptal olan 2 soruyu da doğru yapmıştım beklediğim gibi geldi 68 küsür ile barajı geçemedim. En azından kıl payı kaçırmadığım için seviniyorum. Kıl pAyı kaybeden arkadaşlar da canlarını sıkmasınlar kim bilir ekmeğiniz nerede. Daha iyisi olacağı için bu olmamıştır. Kazanan arkadaşları da tebrik ederim inşallah mülakatınızda çok güzel geçer. Başka başlıklarda görüşmek üzere..
-
@asımus senin sıra kaç hocam
-
trol ilan edilenler haklı çıkıyor.
-
@amirim seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum!
-
Geçen yıl 69 la bu yıl 76 ile kazanamadıysam nasip değildir . Benim için burada bitti . İnşallah çok daha güzel bir yol bekliyordur beni . Kazananları tebrik ederim. Benim gibi kalanlar bu sınavın en büyük kaybedenleri. Daha büyük farklarla kaybedenlerse denemeye devam .
-
@Larendeli sıralama kaç hocam
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Okuduğunuz 'u anlayarak tekrar okuyun...
- aday 69.5 nette kaldı.
İptaller dahil mi hariç mi belirsiz.
2 veya 3 soru iptal edilir de bu iptaller epey kişinin yanlış yaptığı veya borş bıraktığı sorulara isabet ederse sınav 70.9 gibi kapatacaktır.
Belki de iptaller dahilinde 69.5 nette kapadı. Kim bilir
Okuduğumu anlamadım
- aday 69.5 nette kaldı.
-
Mülakat tarihi ne zaman belli olur tahminen
-
@kema-boratav bilerek yaptığını zannetmiyorum yuksek ihtimal kendiside yanlis bilgilendirildi
-
Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin 2017 sinavinda 431. Olmuştum 0.4 puanla kacirmistim yikilmistim resmen bu sene mülakata kalmak nasip oldu zaman çok çabuk geçiyor bakmışsınız hemen 2020 sinavı gelmiş 34 yaşında vazgeçmedim sizde vazgeçmeyin
-
Kop sorusunu bo s bırakmıştım, onunla beraber 71.242 puan aldım.
sınavı kazanan arkadaşlara bu zorlu mülakat sürecinde sabır ve selamet diliyorum.
-
Kaymakamlık sonuçları açıklanmış..
Ben göremiyorum ama iptal edilen soru sayısı 2 imiş.. (dava ile uğraştırmayacak adayları iyi oldu)
barajı bulmasa da yine düşük ortalama ile kapatmış.. öğrendiğime göre 76 küsür..
Kutluay kararlı denilen adamın amacı ne? -
@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kaymakamlık sonuçları açıklanmış..
Ben göremiyorum ama iptal edilen soru sayısı 2 imiş.. (dava ile uğraştırmayacak adayları iyi oldu)
barajı bulmasa da yine düşük ortalama ile kapatmış.. öğrendiğime göre 76 küsür..
Kutluay kararlı denilen adamın amacı ne?Dalga geçiyor sanırım
-
Bu sınav bize şu dersi verdi: HER KİTAP ÇIKARANI HOCA SANMAMAK LAZIM!
-
Benim de beklediğim gibi geldi 81 küsur. Sıralamam bana kalsın. Geçmiş olsun herkese.
-
@Chapus e bende onu diyorum hocam hocam diye pervane oluyorlar ne yani hocaysa müneccim mi? Belli yasa gelmis insanlarin bos laflara inanmasi cok üzücü
-
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diliyorum. Yazılı sınavı geçememekten daha korkunç, eşi benzeri olmayan, tarifsiz bir üzüntü varsa, o da mülakattan elenmektir. Yaşayan bilir. Kendinize mukayyet olun. [hüzünlü gülümseyen emoji]
-
heeeey @lanternight bekliyorum! 80 netin vardı, fotoğraf atacağını söylemiştin. Büyğk bir merak ve heyecanla bekliyorum...
-
78 küsurla neredeyse mülakata kalamıyormuşum bir daha hiçbir sınav açıklanmadan bir açıklama yapmayacağım kimseye. Cidden kazandığıma sevinemedim doğru düzgün.