9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw sorular kolaydı ondan yüksek kapattı zor diyenler ben dahil tam çalışma durumu olmadı. ben bile o kadar az çalıştım 70 net yapmısım o kadar emek veren var bu sorulara yuksek kapatmasını yadırgamadım
-
80,9 şükürler olsun.
-
76 ile kapattığına göre sorular çok kolaymış
-
Sıralama: 414Sınırdan kaybetmenin öküzü oturuyor insanın içine hayırlısı böyleymiş. Kazanan herkesi tebrik ederim.
-
69.5 diyenler nerede ?
-
Bekledigimden 2 puan dusuk aldim herhalde yanlis heaaplamisim 79,50 ile 189. Olduk cok şükür ama 76 ile kapatmasını kimse beklemiyordu herhalde
-
@müezza
Hocam nasipsiz hiç bir şey olmazmış Hayırlısı diyeceğiz -
@müezza aynı puan ve aynı sıralama böyle kaybetmek içime koydu
-
@skrbrdr Üniversiteden beri ilk kez bir sınava girdim üzgünüm ancak ilk giriş için yüksek sanırım seneye daha iyi bir sonuç alacağımı umuyorum
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavıbeyler son aldığım duyuma göre 380 kişinin mülakatakaldığı yönünde hakkımızda hayırlısı iptal edilmiş soru gözükmüyor.
-
@123456789 KOP sorusunu doğru yapmıştım iptal edilmeseydi sanırım ilk 400 içindeydim ama nasip diyelim
-
@NeedForYou 9 kasımda sınav var derken iyi eylülde sınav var derken iyi şimdi amaaa seneye duyum var mı duyum var mı diye iyi birbirini yerler
-
@fenecus aynen öyle
-
Kaç kişi katıldı acaba bu sınava
-
Sadece alanın puanı değişmiş iptallerle 100/98 değil de 66/64 yapmışlar. Kazananlara hayırlı olsun
-
@NeedForYou neden laf söyleyemez? Eleştirinin o müthiş zenginliğinden neden faydalanmasın amirim :))
-
76.18 puanla 406. olmusum. o kadar da umutluydum. İyice umutlanmama sebep olanlara da bir şey demiyorum.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6036/2019-kaymakam-adaylığı-mülakatları
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
Bu başlığı bir süre sonra kilitleriz ancak artık mülakata dair istişareyi diğer başlıkta temiz bir sayfa ile başlatalım. -
83,2 ; sıra 56.
-
@Daywalkers, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar Herkese Merhaba, Öncelikle herkese geçmiş olsun.
Geçen sene soruların açıklanmasından sınav sonuçları açıklanana kadar (yaklaşık 25 günde) 112 kişi 70 net üstü yaptığını ve bunlardan sadece 10'u 80 net üstü yaptığını söylemişti.
Bu sene ise daha şimdiden 80 kişi 70 net üstü yaptığını yazdı ve bunlardan 20si 80 üstü yaptığını yazıyor.
Geçen sene 70 net üstü yapan kişi sayısı toplamda 372 kişiydi. Bu sene ben şimdiye kadar edindiğim izlenimlere bakarak 70 net üstü yapan kişi sayısının 800lere ulaşabileceğini ve ilk 400''ün 74-75 bandında kapatacağını düşünüyorum. 75-76 Yada şaşırmam. Belki ilerleyen günlerde görüşlerimiz degisebilir.
Daha sağlıklı sonuçlar için daha fazla kişiye ulaşmamız lazım ve sizden ricam lütfen Trol yapmaya çalışmayın.
Umarım 70 bandında kapatır ve tüm arkadaşlarımız sevinir.
Maalesef yine tuttu. Keşke tutmasaydı.
Mülakata kalan Arkadaşlara başarılar dilerim.
Kazanamayan arkadaşlarda sakın üzülmesin. Bu uzun bir maraton koşusudur. Er geç kazanacaksınız.
77,18 puan
Siralama: 330