9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Geçen yıl 75 net ile ilk 100 geliyorken bu yıl 75,5 ile ilk 400'e girememek.. Anlaşılan yazmayan 70 altı değil 76 ve üzeriymiş.
Sınavın 72 üzerine çıkmayacağını düşünenlerden ve bunu ifade edenlerdendim, şahsım adına oldukça şaşırtıcı oldu, nitelikli çalışan sayısı ülke şartlarının zorlamasıyla bir hayli artmış anlaşılan. Defteri kapadık. Herkes için hayırlısı olsun. Kazanamamak üzücüdür, ahlar vahlar, şöyle yapsaydım böyle yapsaydımlar hep kafanda ve dilinde olur. Diyecek söz yok, yaşamak gerek.. -
@dlkaptan geçmiş olsun güzel insan.
-
@dlkaptan Hayırlısı hakkımızda.. Üzülmeye gerek yok hocam.. Eksiklikleri görmüş olduk alanım çok iyiydi ama Türkçe berbattı 71.27 aldım sıralama 932. Dolayısı ile bu sınav sadece alandan ibaret değil bunu da tecrübe etmiş olduk.
Kaybetmek vazgeçmektir diyorum.. Allaha emanet olun.. -
@miray 76.27 ile kapatmıs benim 76.18 puan. sıralama 406. dedikleriniz bir bakıma az da olsa teselli oldu.
-
Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin kazananların 3/4'ü mülakatta elenecek, emin olun o daha koyuyor adama. Seneye bir 100 kişilik alım daha olacağı yönünde güçlü söylentiler var şimdiden o sınava hazırlanmaya başlayın.
-
@Pirinçkimirinçki
Ah o söylentiler ahh. -
Yüksek kapadıgı na göre en büyük troll ÖSYM ilan edilir!!!
-
arkadaslar hangi sorular iptal ? kalın yazı
-
@cengizhanb KOP ve Monopol
-
@vedatkoçakgop 20ler hocam baya varmış 85 üstü..
-
@Larendeli 90 a gören oldu o zaman
-
Sıralama:569
Mülki İdare Amirliği yaştan dolayı benim için kapanmıştır.Ülkemize faydalı olabilecek adayların kaymakam adayı olması temennisiyle.Herkese puanı hayırlı olsun..... -
arkadaşlar 400.cünün kaç netinin olduğunu bilen var mı ?
-
Kötü vurdun be Yılanoğlu..
-
Alandan iptal edilen 2 soru hariç 53 doğrum varken ham puanım 53,367 nasıl olabiliyor ? 66/64=1,0325*53=54,65 olmayacak mı? 53,367 yi nasıl bulduklarını bir açıklasalardı keşke ?
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Alandan iptal edilen 2 soru hariç 53 doğrum varken ham puanım 53,367 nasıl olabiliyor ? 66/64=1,0325*53=54,65 olmayacak mı? 53,367 yi nasıl bulduklarını bir açıklasalardı keşke ?
Kafa durmuş, yanlışları hesaba katmamışız
-
83-84 bekliyordum Türkçeden bir yanlış daha varmış, gerçi artık pek önemi kalmadı fakat sınavdaki sıralamamı görünce eyvah dedim.
nitekim öyle de olmuş.75 puan ile kazanamamak ne kadar acı.
onun haricinde
ben bu sınava çok zor şartlar altında hazırlandım ve girdim
özellikle son haftalar çalışamadım bile
Allah kazananların da kazanamayanların da yardımcısı olsun
sistem pek iyi yerlere gitmiyor böyle giderse bu 75 seneye 80 olur diyeyim
rekabet haddinden fazlalaşmaya başladı. -
-
@sakingüç 76.27
-
@ShaCo puan olarak