9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Bu sınavın en bahtsız bedevisi de benim herhalde 401. oldum. Benim anlamadığım 79 doğru 17 yanlışım yani 74.75 netim var. 2 soru iptalinden dolayı 100/98 'e böldüğümüzde 1, 02040816 yapıyor. Bu sondaki sayı ile 74,75 netimi çarptığımda ise 76.2755 çıkması gerekirken 76. 25800 olarak sonuç belgesinde gösteriyor. Arkadaşlar bir yerlerde yanlış bir hesaplama mı yaptım ya da ÖSYM başka bir hesaplama yöntemi mi var bu işten anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
Sıralama :67 -
@sakingüç Ben de 403. Adayım. 79 doğrum 17 yanlışım var. Bense 76.219 ile giremedim
İkimizin netleri de aynı
Puanlarımız farklı
Ve ben senden de düşüğüm
-
@lawyer77 standart sapma mi uyguladılar ne yaptılar ben anlamadım dediğinize göre
-
Arkadaşlar @amirim in verdiği yanlış bilgi ve o bilgiyi hocalarında desteklemesi beni ve benim gibi birçok adayı hayal kırıklığına uğrattı. Bu sınav bana şunu öğretti: Piyasadaki hocalar gerçekten çok ama çok niteliksiz ve kalitesiz.
İktisattan 10 ve üzeri doğrusu olan arkadaşlardan bir ricam olacak. Lütfen bana iktisattan kaynak önerebilir misiniz? Hangi kaynaktan nasıl çalışmalıyım? Vakit yas tutma günü değildir. Şimdi harekete geçip plan programımı 2020'ye göre yapacağım. Kazanan arkadaşların yolu bahtı açık olsun. 2020 sınavı için emek verecek olan arkadaşlarıma da Allah dayanma azmi versin.
-
@Willsmithh Bilemiyorum. Şaşkınım , üzgünüm .
-
@lawyer77 evet bu farklılık neden kaynaklanmaktadır. ?
-
@sakingüç, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bu sınavın en bahtsız bedevisi de benim herhalde 401. oldum. Benim anlamadığım 79 doğru 17 yanlışım yani 74.75 netim var. 2 soru iptalinden dolayı 100/98 'e böldüğümüzde 1, 02040816 yapıyor. Bu sondaki sayı ile 74,75 netimi çarptığımda ise 76.2755 çıkması gerekirken 76. 25800 olarak sonuç belgesinde gösteriyor. Arkadaşlar bir yerlerde yanlış bir hesaplama mı yaptım ya da ÖSYM başka bir hesaplama yöntemi mi var bu işten anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
Hocam 100/98 değil, 66/64 yapmışlar, öyle denerseniz sonucunuzu veriyor, önce ben de yanlışlık var diye düşündüm ama sonra hesaplayınca tuttu sonucu.
-
@NeverLetGo hocam iktisata nasıl çalışalım , kaynak vs. biraz iktisat olsa kazanıyordum
-
@sakingüç, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@lawyer77 evet bu farklılık neden kaynaklanmaktadır. ?
İkinizde sonucunuzu SS çekip buraya atın farklılık neden kaynaklanıyor o zaman daha net çözülür.
-
Arkadaslar 1 hafta calismayla 48 kusur aldim normal mi bankada calisiyorum acikcasi uzuldum
-
Biraz gerizekali gibi hissettim
-
83.95 puan 40. sıra
-
@jack1905 hocam bana kalırsa hiç aşırı detay vs denmeden Erdal unsaldan bakılmalı hem de büyüme hariç konu ayırt edilmeden . Baumol Tobin , Lucas kritiği ve reel devrevi dalgalanmalar cinsinden sorular başka türlü yapılmaz . Ne çıkacağı belli olmuyor çünkü
-
@SonMaliyeci Olabilir. Diğer arkadaşımız da kabul ederse bakabiliriz.
-
@mrvguy hocam millet yıl çalışıyor kazanamıyor sen 1 hafta ile kendini ölçüyorsun.
-
@dlkaptan eğer soru iptallerini alanlara göre değerlendirdilerse 74. 75 netle normalde kazanacak bir çok kişi sınavı kaybetti bu da adaletsizlik yaratmış gibi gözükmektedir. Bu noktada 400. cünün netinin kaç olduğu önem kazanıyor.
-
86.100 arkadaşlar 14. Olmuşum.
-
@whshw tek sebebi var gecen yıl hemen bayram sonrasına dayandırılan bir sınavdan öte adayların bu yıl ders çalışma imkanı oldu
-
@lawyer77 TAMAM