9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@miadayy yok hocam:)
-
@Atabey_06 o zaman helal olsun hocam ne diyelim
-
@Atabey_06 hocam iktisat için tavsiyeleriniz neler
-
@miadayy reklam olarak algılanmasın öncelikle ancak iktisatta ciddi bir çalışma yapamadım keza en kötü gelen alanım oldu. Yüksel bilgili çıkmış kaymakamlık iktisat soru kitabı ve berkay cihan ın makro videoları ile girdim sınava
-
@Atabey_06 sağ olun hocam
-
@teta arkadaslar hepinizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. Aranizda aöf mezunu olupta mulakata kalan var mi, cevap verirseniz sevinirim benim icin onemli bir konu
-
@miadayy bu sınavın özü çok kaynaga çalışmak değil az kaynagı çokça tekrar etmek hocam
-
@Atabey_06 tavsiyenize uyacağım hocam
-
84,727 sıralama 33
-
@miadayy siz bana trol demiştiniz dediğim gibi oldu 32 ve55. sorular iptal oldu .Biri vardı 80 üstü yapanlar donanımsız diye @399mia herkes hakkında atıp tutmak delikanlılık değildir .Önce başarıyı tebrik etmeyi ,fesat olmamayı öğrenin.Sınav kazanmak zor değil,kazanılır...
Bunları sataşmak için yazmadım herkes konuşurken ağzından çıkan lafa dikkat edip 2 kere düşünsün diye yazıyorum.Çünkü kalp kırmak,ah almak vicdanen rahatsızlık vermesi gereken şeyler. Burda yazılan çizilen her şey için eminim herkes pişman olmuştur,pişman olmalıdır. -
@80üstamadnnmsz hocam kırdıysam affola. Amirim öyle çok yaktı ki canımızı senin gibi kırdığım kim varsa özür dilerim.
-
@miadayy Hiç önemli değil ben anlıyorum sizi .kolay değil ben de gecen yıl kazanamadım bu yıl oldu.ama oturup kendim ağladım kendim ayağa kalktım
-
@80üstamadnnmsz inşallah bizler de sizin gibi ayağa kalkabilenlerden oluruz.
-
Kazananlara hayırlı olsun.67 puan da kalmışım ben
-
@miadayy zorr değil kanun çalışın bol bol tekrar
-
Cok sukur kaldik mulakata ama sinirda kaciran dostlardan dolayi sevincim buruk oldu. Kazanan tum dostlari tebrik ederim. Hepimize gecmis olsun
-
Hesapladığım gibi, 79 puanla çok şükür mülakata hak kazandım, yeniden. Hepimize geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
-
Hamdolsun mülakata hak kazanamadım. Belli ki nasibim 108. Dönem değilmiş. Umutsuz değilim sadece biraz buruk hissediyorum biraz da kaygılı... Bana yol gösterebilecek bir dost olursa 109 da iddialı olabilirim inşallah ..
-
İyiki 72 yle kaybettim sınırda kaybetseydim ciddi anlamda uzulurdum. Kazananlari tebrik ederim. İnsallah birdahaki sefere
-
@80üstamadnnmsz o donanımsızlıkla trollükle itham eden geveze şahıs 70 le kapatmazsa bir daha sınava girmem dedi, heralde forumla da işi bitti az yüzü varsa bir daha yazmaz buraya ama hiç zannetmiyorum böyle insanlar kaymakam olmasın varsın ben de olmayayayım daha az üzülürüm.