9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
İnanmayin arkadaslar bundan sonra hicbir duyuma. Seneye ilk kezsinava giren arkadaslar olcak bu basligi kurcalicaklar. Sakın ha sakın hicbir duyuma inanmayim. Oturun ders calisin minimum 77 yapin gerisini dusunmeyin.
-
Değerli dostlar, bir kaymakam adayı minimum 80 puan hedefi ile sınava hazırlanmalı. Sınavlar, ÖSYM tarafından tam gizlilikle okunurken taban puan duyumlarının gelmesi zaten mantık dışıdır. Direkt soruşturma sebebi yani. O yüzden bundan sonra duyumlara aldanmayın.
-
@sui-generus yüzsüz birde karakterine yakisir sekilde Hatasini kabullenmek yerine cikmis “85 üstü kapattığı da çok oldu “ tarzı dalga geçer sözlerle kendini savunma peşinde.
Umarım Bu sınavın kaybedenleri sadece BİZLER arasından olmaz.
-
‘Foruma kalırsa 80le kapatacak hehehe’ diyerek burada puanlarını paylaşanları trol ilan edenlerin; ‘Sınava 3-5 kere katılanlar 70 bekliyor ilk kez katılanlar 80 bekliyor öyle şey mi olur?’ diyerek insanlara üstten bakan bir tavır sergileyenlerin sınav açıklandığındaki yüz ifadelerini merak ediyorum
-
Benim merak ettiğim aöf mezunu arkadaş var mı mülakata kalan
-
@Bilkenter26 guzel bir net yapmısınız nasip olmuş kazanmışınız burda emek veren son ana kadar umutla bekleyen insanlarin verdigi tepkiyi empati yaparak dusunmeniz gerekir bizede agr seyler yazildi ama gelip bu tarz bir yazi yazmadik bence hic hos olmamis
-
@Bilkenter26
Tahmini 74-75 le kapatır Ama foruma kalırsa 80le kapatacak diyenlerdenim, evet burdayım. Buyur söylemek istediğin bir şey varsa -
@Daywalkers, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
3 gün önce 74-75 arası kapatır dediğimde eleştirilmiştim. Ama Foruma göre sınav 80-81 Gibi kapatacak 81 alanlarda rahat olmasın bence benden demesi
@Bilkenter26 19 gün önce yazmışım.
-
işiniz gücünüz yok mu arkadaşlar, sınav olmuş bitmiş,gereksiz suçlamalarla polemiklerle sadece zamanınızı kaybedersiniz.önümüzdeki sınavlara bakalım
-
Ben söyleyeceğimi söyledim, puan paylaştığı için potansiyel trol/yalancı ilan edilen kitledenim ve sonuçlar da ortada. Şahsi olarak hedef aldığım kimse yok. Sözlerimin meali açık: Sınav gayet 80le de kapatabilir, ilk kez sınava giren de gayet derece yapabilir. Aksini hararetli hararetli savunanlar da çok şaşırmış olmalılar yani bu kadar. Hoş olmayan nedir anlamadım.
-
@Bilkenter26 Hayır şunu şimdi yazınca eline ne geçiyor ? Toplanıp herkes haklıymışsın kardeş falan mı desin yani , kazanmışsın ses etme geç işte. Bu arada ben de kazandım birşey söyleyeceksen ona göre söylemen daha iyi olur.
-
@Daywalkers, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bu kadar hesaplama yapıyorsunuz da
Ya ıptaller yapıldıktan sonra oluşan sıralamada 400.adayın neti 69.50 ise???Çevir kazı yanmasın ..
-
@Tardukağan
Ben o mesajı Amirim yazdıktan sonra herkes gibi 69.5 le kapatacak olayına inandıktan sonra yazdım. 69.5 ile kapatacak diye bir yazım var mı?
Hayırdır?? -
@Daywalkers 19 gün önce yazmıştım diye alıntı yapmışsınız ancak bunu da siz yazmıştınız. Hatırlatmak istedim.
ayrıca, 40 yılda bir Amirimin duyumu yanlış çıktı diye her şeyi onun üzerine yıkmaya gerek yok ..
-
@Tardukağan
Kardeşim, 19 gün önce ben 74-75 ile kapatacağını düşünürken, birisi ortaya çıkıp 69.5 net ile kapattı dedi ve herkes inandı bende inandım ve o mesajı o yüzden yazdım. Senin bana bir şeyi hatırlatmana gerek yok. Ben kendi yazdığımı hatırlıyorum. Sende saçma sapan bir uslup kullanmadan önce düzgün araştır.
Artı Amirimin kim olduğunu biliyomusun? Biliyorsan bir şey yazmıcam.
Ahh bu arada 40 yılda bir dediğin kişi geçen senede 65-68 ile kapatacak diyodu. Çabuk unutmuşssun. -
@Sabo35 hocam bölüm nedir
-
ben de bi tespitte bulunmak istiyorum .genelde çevremde iktisat işletme maliye mezunları bu sınava hazırlanıyor ve ne kadar iyi çalışırlarsa çalışşınlar bir türlü sınavı geçemiyorlar .galiba piyasa kitaplarına çok bakıyorlar .Ancak ne kadar kamucu varsa az da çalışsa genelde 65 70 alıyor .ben de kamu mezunu değilim ancak okulda öğrenilen bilgilerin etkili olduğunu düşünüyorum .yani kaymakamlığı gerçekten istiyorsan farklı çalışmalısın bence .bilmiyorum yanılıyor muyum
-
@ENTRY Aöf mezunuyum,mülakata kaldığıma sevinemedim.
-
İnsanlara yukarıdan bakarak üslubumu eleştirmen inan hiç hoş bir durum değil.
Amirim'i yazan sensin kime atıf yaptığını da gayet iyi biliyorum.
Sen de birçok şey diyordun kardeşim , tik tok tik tok gibi
-
İnsanlara yukarıdan bakan bir tavrım varsa ve bu seni rahatsız ediyorsa, neden bana yazıyorsun, yokmuşum gibi hareket et.
"Çevir kazı yanmasın.." üslubunu begenmediğimi dile getirdim.
Kime atıf yaptığını gayet iyi biliyorum derken, Anlayamadım.
Ben tik tok tik tok dediğimde açıklanacaktı. Sonra ertesi güne kaldı. İnanmamakta özgürsün