TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    969551
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fatos_ @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki bende sürekli koptu bağlantı deneme esnasında ve sinirlenip çıktım . Türkiye ekonomisi zordu bence hukuk yarıda kaldığı için bir şey diyemeyeceğim

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh teşekkürler kardeşim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Son virajdayız 4 kez döndüğüm themis idare ve anayasayı bir kez daha bitirmeye çalışcam sınavdan bir gün öncede çıkardığım genelde süreler olan notlarıma bakacağım umarım herkesin hakkında hayırlısı olur , mülakatta forumlarız buradaki kıymetli arkadaşlarla

• ?
            Eski Kullanıcı @fatos_ Son düzenleyen:

@fatos_ Bağlantıda sorun vardı evet, ben de ilk girişimde soruların yarısına gelmişken bağlantım gitti ve tekrar başladım ama sinir bozucu bir durum. Hukuk soruları ortalama üstü diyeyim, ama Türkiye Ekonomisi ciddi anlamda zordu. İktisat dışında kolay diyebileceğim bir alan yok bu sınavda.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • D
              dzndr Son düzenleyen: dzndr

Ben de 81 - 17 yaptım. Sonra yanlışlara bakınca inanılmaz şaşırdığım yerler oldu. Kaymakamlık sınavı dikkati de ölçüyor. Bence güzel bir sınavdı. Dmk tabi olan olmayan konusu ile insan haklarına az daha bakmam lazım sanki

• Willsmithh
                Willsmithh Son düzenleyen:

Valla arkadaşlar bu sınavdan dediğiniz doğruları yapıyorsanız tebrik ederim öncül çok fazla zor bir sınavdı ben normal denemelerde 80 üstü yaptığım halde online yiğit yılmazın denemelerde daha 75 doğruyu göremedim ve her soruda ikilemde bırakıyor

W esnaf61 P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • W
                  whshw @Willsmithh Son düzenleyen: whshw

Arkadaslar netler denemelerde cok oynar. Aldiris etmeyin. Deneme yerine son tekrarlara vakit ayirmak daha dogru.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • esnaf61
                    esnaf61 @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh denemelerden ben birşey anlamış değilim çok orantısız geliyor bana sonuçta ona göre oluyor

• B
                      balporsuğu Son düzenleyen:

Themis çalışma kitabında soru çözerken 20 soruluk testlerde 1-2 yanlış çıkıyor. Artıvizyon idari teşkilat kitabının arkasındaki 200 soruda toplasan 10 tane yanlış anca çıkıyor. 4T Tr ekonomisi özgün sorular vs full oluyor. Ama deneme çözerken 70-75 net göremiyorum valla anlamadım gitti.

• P
                        paraşütçü-walras @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh önceki denemeleri cozenler 80 rahat yapmıştır aynı sorular vardı. Her sınavdan önce böyle çıkanlar oluyo sınavdan sonra bakiyosunuz "çok fazla ikilemde kaldığım soru vardı ... net acaba baraji geçer mi" diye ortalıkta dolaniyolar.

? D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ?
                          Eski Kullanıcı @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras Aynen kardeş önceki denemeleri çözdüm ondan böyle yaptım, sınavdan sonra da çok fazla ikilemde kaldığım soru vardı şu net bu net barajı geçer mi diye ortalıkta dolanacam. Çalışmaya mart ayında başlamamın, İktisat için bile 3 kitap (yüksel - zeynel - analiz) ve bu sınav için toplamda yaklaşık 20 kitap bitirmiş olmamın netime hiçbir etkisi yok.

B P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • B
                            BatmanDarkNight Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki sen sadece 20 kitap mi bitirdin? biz 60lari dönüyoruz halbuki, senin bu is olmaz malesef umutlanma

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Willsmithh
                              Willsmithh Son düzenleyen:

Yani benim gördüğüm kadarıyla Facebook ve burda 500 kaymakam hazır inşallah herkes emeğinin karşılığını alır bencede ben son tekrarlara devam ediyorum kolay gelsin cümleten

• ?
                                Eski Kullanıcı @BatmanDarkNight Son düzenleyen:

@BatmanDarkNight Çok komik espri ya valla baya komik çok üst düzey bir espri bu ya.

• C
                                  corleone Son düzenleyen:

Avrupa Konseyi Denetim Usulleri çok önemli değildir umarım?

• P
                                    paraşütçü-walras @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki ben sizin özelinizde yazmadım. Allah yolunuzu açık etsin.

• ?
                                      Eski Kullanıcı @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras Denemeyle ilgili iki kişi sonuç yazmış biri benim, hal böyle olunca üzerime alındım ama niyetiniz bu değilse kusura bakmayın. Allah sizin de yolunuzu açık etsin

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @corleone Son düzenleyen:

@corleone İnsan hakları kısmı bu sınavın kara kutusu benim gözümde. Sözleşme içi - dışı denetim usullerini en azından bir kez okuyun bence

• Willsmithh
                                          Willsmithh @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki hocam ben ironi değil gerçek anlamda tebrik ettim

• D
                                            dzndr @paraşütçü-walras Son düzenleyen:

@paraşütçü-walras Yiğit beyin 1500 kitabını çözdüğüm için kaim denemesi yerine kas denemesi aldım. Açıkçası birbirine eşdeğerler. Denemede ise hocanın kısmı olan 54 soruda görmediklerim vardı. Birkaç tane de olsa ama yanlışım çıktı. Geriye kalan soruları görmemiştim ki iktisat iyi geldi. Yanisi sözün özü kitaplar benzer. Deneme bazen iyi olur bazen kötü. O yüzden tekrar ve bilmek daha önemli

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 98 / 404
                                            • İlk ileti