9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz atatürk kültür dil tarih kurumu ilgili mi bağlı kuruluş mu? Rtük ilişkili mi ilgili mi? Kültür bakanlığına
-
@sim tabloda açık olarak yazıyor hocam.Atatürk dil kültür bağlı , rtük ilişkili (bağımsız idari otoriteler ilişkilidir. )
-
Istatistiki bölge birimlerinden çıkar mi acaba ?
-
@Aslan-Reyiz Size bişey sormak istiyorum ️Bi kaç kitapta bu ilişkili ya da bağlı kuruluşların içeriğiyle ilgili sorular da gördüm acaba sınavda bu tarz sorular çıkar mı ?
-
@Hyucel evet onları öğrenin hocam
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar. Elimde insan haklarına dair toplu bi çalışma kağıdı yok temize çıkaran var mı ? Yoksa kitap da olabilir.
-
@Hyucel çıkma ihtimali yüksek hocam.
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
@mordecai teşekkür ederim cevabınız İçin
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim. Bir de o listede devlet personel başkanlığı yok. Yanlış bilmiyorsam devlet personel başkanlığı artık aile sosyal ve çalışma bakanlığıyla ilgili
-
@kenanyasa teşekkür ederim hocam
-
İnsan Hakları v eşitlik kurumu ilgili mi ilişkili kuruluş mu arkadaşlar,?
-
@adalet adalet bakanlığı ilişkili kurulusudur
-
Arkadaşlar nohutçunun denemesi mi zor yoksa başkent kariyerin mülkiamir denemesimi daha zor biran önce cevap verirseniz sevinirim
-
Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim
-
@müfettiş kas in denemelerini çözdüm. Zorluk anlamında 8/10 bence,diğer deneme hakkında bir bilgim yok
-
@dervisoglu hocam şimdiye kadar çözdüğünüz en zor deneme hangisi
-
@dervisoglu sınav kas ayarında olmaz
-
Arkadaşlar hayırlısıyla son 1 ay kaldı hiç panik yapmadan disiplinli bir çalışmayla hem sorular icin hem de eksik konularıniz için süre yeterli.
-
@esnaf61 kas çok zor değil hocam. Bence tam sınav ayarı. Ritüel ve kaim denemeleri de güzel ancak kitap şeklinde olması benim için kötü. Şimdi 4t denemesi sipariş verecem. O biraz daha format dışı oluyor ancak yine de öğretici olur diye alıyorum.