9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar genel itibariyle denemelerden minimum kaç net iyi sonuç verir sınav için
-
@müfettiş özellikle kas için soruyu soruyorum
-
@Aslan-Reyiz merhaba atlas hakikaten güzel. Teşekkürler. Bi de bu okunacak kararnameyle kanunları paylaşmıştınız sıralı onları mevzuat gov tr den basitçe nasıl indirebilirim. Aralık soruyor ilk defa indireceğim
-
@Aslan-Reyiz Arkadaşlar ulusal azınlıkların korunması çerçeve sözleşmesi tr taraf mı değil mi bir kaynakta taraf bir kaynakta taraf değil yazıyor
-
@Amorosso mevzuat gov tr den kanunlar kısmı var.Oraya kanun numarasını yazıp en güncel halini indirebilirsiniz.Diğer sorunuz bendeki kaynakta taraf yazıyor.
-
@Aslan-Reyiz atlastta taraf yazıyor, safa bey ile de konuştum taraf dedi ancak benim ders aldığım kişi o safa bey in hocası o da tr imzalamadıgı dedi kafam karıştı o sebeple sordum teşekkürler
-
@Aslan-Reyiz peki siyasi partiler kanunu girdim mesela 3 tane kanun geldi en son tarihli 2014 onu öıkartmalıyız değil mi diğerlerinde de bize en yakın tarihli olanları idare için bu da inşallah son sorum olsun
-
@kılıçlar iptal edin siparişi indeksten herkes sorun yaşadı 15 gün sonunda anca ulaşabildim iptal ettim
-
@Amorosso kanun numarası kısmına 2820 yazın tek kanun çıkıyor onu indireceksiniz.
-
@mia_nur ulaşamıyorum bi numara hep meşgul diğeri cevap veren yok
-
@FreeBoY nasıl ulaştınız?
-
@Amorosso https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/157/signatures?p_auth=HSEsxo0R bu adresden de teyit edebileceğiniz gibi 09/10/2019 itibariyle durum; Türkiye ne imzaladı ne de onayladı.
-
Protokol soru bankasını çözen var mi ?
-
-
@a-tas sağ ol teşekkür ederim nereden çalışıyorsun insan haklarına
-
@Aslan-Reyiz hocam teşekkür ederim.bundan başka güncel veri bilmemiz gerekiyor mu?
-
@hayırlısı035 rica ederim.Bunlar en bilindik veriler hocam ana hatlarıyla bu kadar toparladım.Komisyon başka bir veri de sorabilir yada sormaz zira çok geniş bir alan.
-
@Aslan-Reyiz anladım hocam sağolun.
-
eylül 2018 den beri idare hukukunda çok değişiklik oldu mu?
-
Sizce Themis soru bankasının bazı soruları gereksiz derecede zor değil mi bana mı öyle geliyor ? Türkiye ekonomisini hiç söylemiyorum bile bitek bana mı zor geliyor