9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Turkiye Adalet Akademisi baskaninin gorev suresi 3 yil mi 4 yil mi? Ayrica adalet bakanliginin ilgili kurulusumu yoksa bagli kurulusumu iki kaynaktada farkli seyler yaziyor
-
@emrah16 3 yıl/ İLGİLİ
-
@Aslan-Reyiz tesekkurler sagolun.
-
@FreeBoY kac gun once dilekce yollamistiniz
-
@Hukuksever temmuz başında
-
@FreeBoY ooo peki neden bu kadar geçe kaldi anlamadim
-
@FreeBoY benim bolum sbky bu kadar zaman gecti anormal degil mi
-
Arkadaşlar kas ve ritüel çözdüm bu kadar seviye dışı soru görmedim. İnsan hakları 4 yanlış idare 10 yanlış iktisat ve anayasa 1er yanış düşünürsek 16 yanlış var. Bu kadar kasmaya gerek yok. Soru bankalarına takılmayalım
-
Arkadaslar es degerlik belgesini nasil aliyoruz dilekce icin örnek metin varmi acaba bu konuda yardimci olabilirseniz cok makbule gecer
-
@edielik, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar kas ve ritüel çözdüm bu kadar seviye dışı soru görmedim. İnsan hakları 4 yanlış idare 10 yanlış iktisat ve anayasa 1er yanış düşünürsek 16 yanlış var. Bu kadar kasmaya gerek yok. Soru bankalarına takılmayalım
geçen yıl KAS bu yıl RİTÜEL çözüp gireceğim sınava.
ben size katılmıyorum. her iki kitap da gayet başarılı olmuş bence.
(4 mülakat gördüm) -
@edielik denemelerinden mi bahsediyorsunuz
-
Yok soru bankalarından bahsediyorum.
-
@k-k benim hiç mülakatım Yok ama sayıştay mülakatındayım ve 7 puan türünde Türkiye birincisiyiz. Hukuk olarak konuşmucam ama iktisat ve tarih bilmeden bu kadar yazılır. Abi bilmiyorsan ver para iktisat mezunu bile daha iyi yazar
-
Arkadaşlar en fazla 10 soru kasıyor. Bütün çıkmış soruları çözdüm. Amaç ne anlamıyorum. Öğrencileri bu kadar yormayın. Para kazanmak güzeldir ama hakkıyla kazanmak zevk verir. Kimseyi yormayın kitap yazarları. Formata yakın hazırlayın. Can Çelik en enterasan yerlerden 3800 soru sormuşsun ve daha önce bir arkadaşı dava etmek ile tehdit ettin. Kardeşim bildiğin konu ile ilgili soru yaz. Hukuk dalım olmadığı için birşey demicem ama iktisat ve tarih ne? İnsanlar para veriyor. Madem iyi değilsin yazma kardeşim o konu dA .
-
Aşağıdaki temel haklardan hangisi "Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması" sebebiyle sınırlanabilir ?
A) Yerleşme ve Seyahat Hürriyeti
B) Din ve vicdan hürriyeti
C) Düşünce ve kanaat hürriyeti
D) Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti
E) Süreli ve süresiz yayın hakkı -
Ve bu sitede reklam yapıyorlar.arkadaşlar en basit konu anlatımı çalışın 70 yaparsınız. Tüccarlara takılmayın. Ofurun konu anlatımı çalışın. Kim kafa yorup çalışırsa en az 70 alır takmayın para tuzaklarını.
-
-
-
@The-kaymakam @sim D doğrudur
-
Artık kafa basmamaya başladı. Özellikle iktisat konusunda çıkmışlar hariç başka soru çözmemeye karar verdim. Kafayı patlatıyor. Çözümlü çıkmışlar çözmek en iyisi. Hata bile yapsan soru tarzını iyi öğreniyorsun