9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz yüzde yüz e
-
-
@Aslan-Reyiz cumhurbaskani
-
@Hukuksever @Larendeli Cumhurbaşkanı doğrudur
-
@dervisoglu teşekkürler hocam Burcu hocadan ders almış biri olarak kitabını değerlendireceğim.
-
@sim hocam güncel veriler ve sondaki denemeler dediğiniz burcu doğanın kitabında mı ?
-
@miyopkeynes evet
-
-
Arkadaşlar şu saatten sonra iktisat için napabilirim resmen kafa basmıyor yada daralan zaman panik yaptırdı
-
Dmk ya gore engelli calistirma orani halen yuzde 3 mu ? Gecenlerde degisti sanki yanlis mi hatirliyorum
-
@kema-boratav hocam elinizde kaymakamlık çıkmış sorular varsa soru üzerinden çözümlerini okuyarak gidin bence zaten çözdükçe hatırlarsınız
-
@engin0516 Ben elle doldurdum.
ADRESS:Eğitim ve Öğretim Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mah. 1600. Cad. No:10 06800 Bilkent Çankaya/Ankara-Türkiye -
@merkezuzmani https://docs.google.com/file/d/1gBCeItxATZjq2XO5-If9NzSwthZFePZR/edit?usp=docslist_api&filetype=msword
EK kısmında Kimlik fotokopisi,diplama fotokopisi(geçici mezuniyet fotokopisi oluyormuş) ve transkript fotokopisi birlikte
Şu Adrese dilekçe göndericen: Eğitim ve Öğretim Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mah. 1600. Cad. No:10 06800 Bilkent Çankaya/Ankara-Türkiye
AYRINTILI BİLGİYİ TELEFON VEYA MAİL KISMINDA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
Telefon: 0850 470 0 965
Faks: 0 (312) 266 50 60
E-Posta: denklik@yok.gov.tr
son mail kısmına da durumu kısaca açıklayan bir mail ile yardımcı olmalarını isteyebilirsin
orası da size yol gösterici bir cevap yazabilecektir. Aklınızda soru işareti kalmayacaktır -
1982 anayasasına göre aşağıdakilerden hangisi Devletin, gençliği korunması için alması gereken tedbirler arasında değildir?
A) Alkol Düşkünlüğü
B) Suçluluk
C) Kumar
D) Kötü alışkanlık
E) Savurganlık -
@Aslan-Reyiz savurganlik
-
-
@Hukuksever @dervisoglu E doğrudur.
-
@hayırlısı035 cok sagol dostum tesekkur ederim
-
Arkadaşlar insan hakları konusunda önerebileceğiniz soru bankası yok mudur?
-
İyi günler arkadaşlar, güncel değişikliklerin olduğu bir link lazım, varsa yardımcı olabilir misiniz