9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Herkes eşdeğerlik belgesini hazirladi mi benim daha gelmedi neden gelmemis oldugu hakkinda tahmin yurutebilecek var mi sizce ne yapmaliyim tekrar mi dilekce yazayim sinavdan once mi yollamak lazim ne yapacagimi bilemedim
-
@Aslan-Reyiz hocam sizden 2019 kpss Sayıştay iktisat sorularını istesek var Mıdır pdf şeklinde ya da nasıl ulaşabiliriz acaba ÖSYM den görüntülerken kaydeden arkadaşlar varsa da paylaşabilirler mi çok faydalı olacak.teşekkürler
-
@mia_nur ben de mevcut değil hocam üstelik telif hakkından dolayı paylaşmak doğru değil ösym ile davalık olursunuz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Gece çözdüm 135 net çıktı
-
@Hukuksever ben belgeleri göndereli bir aydan fazla oldu. Cevap gelmeyince cimer üzerinden yök e şikayette bulundum. Dün posta yoluyla adresinize yolladık diye cevap geldi bekliyorum şu anda gelmesini. Siz de cimer aracılığıyla şikayette bulunun durumunu öyle öğrenebilirsiniz. Telefonla arayınca biz dilekçelerin durumunu göremiyoruz diyorlar.
-
İki deneme arasında kaldım. Kaimmakam ya da KAS. Hangisini öneriyorsunuz ona göre bugün sipariş vereceğim
-
-
@siyaset-bilimci kaim makamın kastan daha iyi olduğunu duydum ancak henüz ben de inceleyemedim . Kastan 5 deneme çözdüm . Harika diyemem ama kötü de diyemem . Cevap anahtarında ufak sıkıntıları var . Ders olarak değerlendirdiğimde , hukuk kolaya yakın diyebilirim . İnsan hakları orta zor . İktisat kolaya yakın . Ben en çok Türkiye ekonomisinde zorlandım , bilgi ve yıl sorularına fazlaca yer verilmiş . Türkçesini beğenmedim , zaten cevap anahtarındaki sıkıntılar çoğunlukla Türkçede sorular da özenilerek hazırlanmış diyemiyorum ben . İnkılapta orta , genelde salt bilgi soruları ağırlıkta . 5 deneme ortalamam ise ; 88-92 net arası oluyor . 10 tanesini çözen arkadaslar daha sağlıklı bilgi verebilir .
-
Arkadaşlar gecekondu kanununa da göz atalım mı bilemedim soru gelir mi
-
@fatos_ net olarak kimse kaim ya da KAS diyemiyor çok kararsız kaldım ben de
-
@fatos_ 88-92 net mi :)) pekiii
-
@dervisoglu aynen net . Ama dediğim gibi gerçekten sınava ne kadar yakın bilmiyorum . Hukuk özellikle ki en önemli kısım. İnsallah kaim 5 i de almayı düşünüyorum
-
@fatos_ 92 net yapan biri bence orta zor dememeli çok kolaydı bu sınav bu kadar kolay olmaz demeli
-
İlginç değil mi
-
@görünmez-el ben hukuk ve iktisata zaten çok detaylı çalışmıştım . Ama detaya çok girmeyenler için hem de cıkmış sorulara göre ortalama bir yorum yaptım . Deneme yorumu da ona göre yapılır bence
-
@Aslan-Reyiz bende yeni öğrendim bunu bakanlıkların birimlerine bakarken gözüme çarptı,emin olamadım mevzuat a baktım :))
-
Aklı olan son 20 gün ne forum ne sosyal medya girmesin. Hem kafa karıştırıcı hem de kirli bilgiler dolanıyor. Kasıtlı veyahut kasıtsız ama girmemek en iyisi.
-
Kası çözen denemelerini de çözer
-
@Aslan-Reyiz değişik aynı geçen seneki yabancı yazar sorusu gibi yabancı