9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar es degerlik belgesini yazili sinavi kazandiktan sonra alsak olmuyor mu mulakay sirasinda kamu yonetimi mezunum ben mulakatta lazim oldugunu biliyordum kafan karisti acil bilgilendirirmisiniz
-
Arkadaşlar dpb kaldırıldı ya şimdi onun görevleri nereye aktarıldı ayrı bir düzenleme var mı
-
@Aslan-Reyiz
İlginç duruyor ancak Milli Eğitim Bakanlığı’na ait binlerce okul, okul inşaatı, diğer eğitim gayrimenkulleri ve yönetimi ile bağlantı kurabilir miyiz acaba bu konuda. Diğer bakanlıkların hiçbirinde bu kadar çok taşınmaz değer bulunmuyordur. Bu nedenle bu konuda bakanlığa ait bir daire oluşturulmak istenmiş olabilir. -
@Tolgahan-Ayyıldız aile bakanlığına devredildi.
-
@Tolgahan-Ayyıldız devlet personel başkanlığının,birim,personel ve malları Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına devredilmistir (Temmuz 2019) dpb ile ilgili elimdeki bilgi bu
-
@Aslan-Reyiz benden çok yasiyacan hocam :))
-
-
Yav arkadaş kimlik gösterme kanunu ne ya? Bunlar nasıl sorular?
-
@dzndr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yav arkadaş kimlik gösterme kanunu ne ya? Bunlar nasıl sorular?
hangisinde hocam o soru ?
-
@kemoenes Kas deneme
-
@dzndr ben de karşılaşmıştım . İnsan haklarında var o yanlış hatırlamıyorsam . Ateş insan hakları kitabında detaylı bir şekilde yer verilmiş . Arkadaşımdan ödünç alıp okumuştum . Soru gelir mi gelir . Gelirse de üzebilir . Çünkü detay ve ezberi çoktu maalesef .
-
@mrvguy sıkıntı yapma sınavına sadece giriş belgen kimliğinle girebilirsin sınavı kazanırsan mülakatta eş değerlik lazım şuan gerek yok
-
@Aslan-Reyiz Hocam bu gibi ve bağlı ilişkili ilgili kurumlar soruları ortalama kac tane olabilir sınavda?
-
@fatos_ kanun numarası nedir
-
Arkadaşlar Türkiye'nin Sosyo Ekonomik Yapısı ve İnsan Hakları konularına ilişkin pdf yada ders notu şeklinde özet niteliğinde kaynağınız var mı mesai bitimi kısıtlı sürede çalışmam gerektiği için bu tarz kaynak ihtiyacım var ve internet taraması sonucu da hiçbir şey çıkmadı karşıma yardımcı olursanız sevinirim.
-
@kingbron1 tr var mail yaz
-
@mülkiidareci 1-2 hocam.
-
@sim 1774 ama bulabilirseniz siz de Ateşten bakın derim çünkü orada bir sayfaydı kısa kısa önemli yerleri yazmışlar . Ama böyle bir şansınız yoksa bir kez okuyun aklımızda kaldığı kadar . Kolay gelsin
-
geçen senenin sorularını kaydeden var mı acaba. zahmet olmassa gönderebilir mi
-
arkadaşlar deneme almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım ve türkiye ekonomisi - insan hakları bu iki dersim eksik nerden nasıl çalışsam verimli olur sizce