9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Ankara da olup bu index kitap evine ulaşabilecek varmı? Telefonlardan ulasılmıyor
-
10 gün sonra ulaştım iptal ettirdim.index kitap
-
Kas denemeleri iktisat ve tr ekonomisi dışında iyi
-
İnsan hakları konusunda soru kitabı önerebilecek olan var mı?
-
@balporsuğu kesinlikle sınavla pek alakası yok.
-
@Aslan-Reyiz Hocam öncelikle elinize sağlık , ayrıca 2019 verileri için neye dikkat etmemiz gerekir tavsiyeniz nedir acaba
-
@Pigaçu 2019 çıkmaz inş
-
@Aslan-Reyiz O kadar diyorsunuz yani
-
Tr ekonomisi Yüksel Bilgili soru kitabındaki bazı sorular sıkıntılı tarihler uygulanan politikalar falan
-
Merhaba arkadaşlar örnek eş degerlilik belegesindeki boşlukları bilgisayardami dolduruyoruz yoksa eklemi birde gondercegeimiz adres tam olarak neresi ?
-
Merhaba arkadaslar deneme önerisini hocamdan bekliyordum size de söylerim demistim . KAS ı önermemesine rağmen ben aldım bugün ilk denemesini çözdüm . Ortalama bir denemeydi . Diğerlerini çözmeden bişey diyemiyorum ama cevap anahtarı kısmında Türkçe karışmış tek tek bulmak gerekiyordu . İnkılapta bir sorunun cevabını kendileri soruda vermişler . Kötü bir sonuç almadım 1. Denemeden . Hocam da şöyle söyledi ; artıvizyon ve kaim 5 i çözülebilir buldum bunun dışında yiğit Yılmaz hocanın paylaştığı 7 denemeyi de çözmeni öneririm ama benim fikrim kas ve kaim makam en az 2 şer tur bitirilmeli ve kendinden emin olmadığın konularda hala konu çalısması yapmalısın dedi . 10 gün kala da konu bakılır son gün de dedi . Yani daha çok soru ve üzerine en eksik yerleri konu dedi. Ben açıkcası daha çok burada ciddiyetle hazırlanan arkadaslar için konuştuğum her şeyi yazdım . Kendim genel bir konu çalısması ve deneme ile çalışıp girmek durumundayım şu an . Kolay gelsin arkadaslar
-
Arkadaşlar tarih konusunda kaynak önerebilecek var mi
-
@mülkiidareci datanın kullanıyorum lakin diğerlerini bilmiyorum data güzel ama
-
Çeko eşdeğerlik belge talebime henüz cevap gelmedi 17 gün oldu. Nasıl bilgi alabilirim?
-
@Kaimmakam23 benim maliye 1 ay oldu hala cevap yok bilgide vermiyorlar
-
@Kaimmakam23 benim 36 gun oldu maalesef
-
Arkadaşlar göreve başlayınca bu 2-3 senelik staj süresince maaşın ne kadar olduğunu bilen var mı? Ayrıca staj süresi boyunca tıpkı asli görevdeyken olduğu gibi kaymakamlık evi tarzında bir imkanımız oluyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hemen bu iş maaşla yapılmaz diye atlayıp duyar kasacak arkadaşlar lütfen bedenlerinizi cevap vermek için yormayın.
-
@BlackList staj süresini ve diğer imkanları bilmiyorum ama staj süresince maaş 4,5-5 bin civarinda
-
@Kaimmakam23 birkaç gün içerisinde cevap gelecektir benim dün geldi
-
@BlackList 9 uncu derecenin 1 inci kademesinde olup hizmeti bulunmayan, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz bir "Kaymakam Adayı", 2019 yılının ikinci yarısındaki aylarda net 5.862 TL maaş alıyor.