9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@bbbhrrr
9 -
Kop sorusunda yanlışlık var mı? Resmi sayfasında hepsi var.
-
Arkadaslar. Devrevi dalgalanmalar ile ilgili sorunun cevabı yapiskandir mi olacak kesin mi
-
Mal bildiriminin en gec yapilacagi tarihi soruyordu 2025 cevap.
-
@yurtlu-john neden 2020 degil
-
@miyopkeynes10/08/1990 tarihli ve 90/748 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca görevli personelin sonu (0) ve (5) ile biten yılların en geç şubat ayı sonuna kadar mal bildirimlerini yenilemeleri gerekir. Ayrıca mal varlığında önemli bir değişiklik olduğunda bu değişikliğin bir ay içinde bildirilmesi zorunludur.
-
Mal bildiriminde her yil yapilmasi zorunlulugu yok
-
@yurtlu-john bunu biliyorum hocam şıklar arasında 2020 de vardı
-
@yurtlu-john en erkeni soruyordu ama?
-
@Hayaller71 ad cekmeyi naptin
-
Cevap 2020
-
@paretowilfredo hocalarım zaten sıfır veya bes dememiş
Sıfır ve bes ıle biten yıllarda demiş o yüzden her halükarda sıradaki tarih 2020 -
@yurtlu-john mal bildirimi 0 ve 5 ile biten yıllarda yapılır. Soru bu kadar şaşırtıcı kelime oyunuyla dolu. Halbuki çok basit duruyor. Cevap 2020 ...memur kural olarak en geç 2020 tarihinde mal bildiriminde bulunmalıdır. Bu soruda en geç kelimesine takılmamaliydi diye düşünüyorum.
-
@adanali01 yalnız hsk olacak
-
@kleonard eyvallh
-
Yerel yönetimler gm çevre bakanlığına bağlıdır
-
@adanali01 sadece hsk yaptım hocam. Uzay ajansından emin değilim özel hukuka tabidir yaptım ama bilen var mı cevabı? Birde anayasada geçmeyen mahalli idarelerle alakalı bişey vardı yurt dışı ilişkileri yaptım bundanda emin değilim
-
@Hayaller71 cbnin degil sanayi ve teknoloji bakanliginin ilgili kurulusu uzay ajansi
-
Cevaplarda yetki saptırması istimval ve yetki gaspı vardı
-
@enea sağol hocam gözden kaçmış