9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
İlk 400 girilse bile 70i geçemeyince mülakata kalınamıyor değil mi?
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@adanali01 sadece hsk yaptım hocam. Uzay ajansından emin değilim özel hukuka tabidir yaptım ama bilen var mı cevabı? Birde anayasada geçmeyen mahalli idarelerle alakalı bişey vardı yurt dışı ilişkileri yaptım bundanda emin değilim
Uzay Ajansı Cumhurbaşkanlığının ilgili kuruluşu değil Sanayi ve teknoloji bakanlığının ilgili kuruluşu. Yanlış olan hangisi diyordu. Cevap Cb ile ilgili yazan şık
-
@davidricardo pardon yetki saptırması amaç olacak
-
@Hayaller71 olur hocam Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
-
@suigeneris123 Hocam bunun cevabı nerde var. Nasıl yapılıyor.
-
@ufukcelik2019 aynen. Bu senede 400 dolmuyacak tahminimce.
-
@epikür geçen sene de mi dolmamıştı?
-
@enea amin kardeşim
-
@sumeyyecagilci evet
300 küsürdü -
İkinci kuşak haklarla ilgili olan sorunun cevabı neydi
-
@epikür birçok sayfada tarihin en zor sınavı yazan gördüm buna memurlar dahil. Geçen sene şahsen sınava girmedim ama bundan daha zor sınav sorulmamıştır bence. Bunun bir tık zoru saçma, alakasız sorulardan oluşur herhalde
-
@fthdyngc burjuva isci
-
@fthdyngc burjuva işçi
-
İstiklal Marşı sorusu hamdullah suphi tanrıöver miydi
-
@yurtlu-john evet bence de
-
@ufukcelik2019 2 sinava da girdim. Bence Soru sorma mantığı değişmemiş iki seçenek arasında git gel yaptırıyor sorudaki ufak detay ya tuzağa düşürüyor ya da soruyu biliyorsun .. bence çok çalışmak yeterli değil birazda gününde olmak gerekiyor
-
Bu belediye başkanının göreve başlama süresi neydi
-
Ddk sorusunu naptiniz. Şıkta cumhurbaskani karariyla duzenlenir diyodu bu yaniltici cevapti demi arkadaslar. Kararname olmasi gerekirdi. Kelime oyunuydu deyin lutfen. Ben o yuzden baska şıkkı isaretledim
-
@özgeee 15 gün
-
@fthdyngc evet