9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@böğürtlen history iş man diye
-
Cümle tamamlama sorusunu ne yaptınız? İşitmeyen ama gören, işiten ama görmeyenden daha kaygılı mı öyle bişey yazıyordu son cümlede
-
@sumeyyecagilci sozelniletisimle güven olur
-
makine araçları değil büyük ihtimalle çünkü o dönemde temel tüketim mallarının ithal ikamesine yönelik bir strateji benimsenmiş bu da doğal olarak gıda sanayiyi gündeme getirmekte büyük ihtimalle cevap gıda sanayi
-
@399mia tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle gıda sanayisi.
-
Türkçeden kaç soru oldu konuştuğumuz?
-
@sumeyyecagilci çeldirici cevap önyargı şıkkı ziraata sıra diyordu halbuki süreklici parçada bakma olayı tam şeref bunlar ya
-
İktisatta fayda ile ilgili bi soru vardı cevabı neydi
-
Monopol sorusunda önce tüketici rantını buldum. Sonra 1. Dereceden fiyat farklılaşması sonrasında üretici tüketicinin rantını tamamen ele geçirir. Bu şekilde 50 ele geçirdiği fazla oluyor dedim
-
Grafik 4 ise, yıllar itibariyle ev işleriyle uğraşanların hem işgücünün dışındaki toplam
nüfus, hem de işgücünün dışındaki kadın nüfus içerisindeki oranlarını göstermektedir. Buna
göre, ev işleriyle uğraşanların payı 2005-2017 döneminde azalma eğilimine sahip olsa da,
2017 yılında işgücünün dışındaki toplam nüfusun %40’ı, kadın nüfusun ise %56’sı ev işleriyle
uğraştığı için işgücü piyasasına dahil olmak istememektedir -
Tüm kaynaklarda geçen yatırım alanlarından sadece toprak(seramik) vardı şıklarda. Diğerleri kağıt kimya dokuma. Makine yok kaynaklar ve makalelerde.
-
@fthdyngc hatırlayamadım şıklarda falan ne yazıyordu?
-
Ruhu toplumun ,kimliksiz sikki
-
@böğürtlen Cevap cam toprak arkadaşlar. Paşabahçe fabrikaları var 1935'te, madenler var
-
@399mia hocam makineyi akıl yürütülecek sanayiye önem veriyorsan sen makine üretmek lazım
-
@sumeyyecagilci orjine dış bükeydir negatif eğimlidir tarzı şıklar vardı
-
@dzndr ben de taş toprak yaptım 1935 eti maden ve Paşabahçeden dolayı
-
Arkadaşlar tr ekonomisimde soruyu hangisi 1930 sonrası devletçilik politikalarına ait değildir diye okuyup iş bankasini işaretledim.
Soru başka bişey mi soruyordu ? -
@fthdyngc negatif ikame orani da eğrilerde aynı fayda düzeyi olmuyirmu
-
@OFLU61 aittir diyor