9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Hayaller71 378 hocam. eminim
-
@corleone aynen vla
-
Arkadaşlar cb ataması sorusunda, merkez teşkilatta cb nin atadıkları hariç diğer atamaları kim yapar diye sormuyor muydu yani idari işler başkanı değil mi cevap ?
-
Arkadaşlar monopolün 50 olduğuna emin misiniz 1.derece fiyat farklilastirmasinda monopolcu tüm ranti ele geçirmiyor mu ? Tüketici ranti da üreticiye kalıyor?
-
@fthdyngc evet idar işler başkanı
-
@tomjoad siz ne yaptınız cevabı
-
Sizce kaçla kapatır? 70 in üstüne çıkar mı?:=)
-
@whshw hocam bu arada hatırlayalım şıkları 1 şık yeni gelen özelliğini hiçe sayıyordu idari soruşturma yetkisine, biri Cumhurbaşkanı kararı idi(cb lararnamesi) diğeri başka ve 10 üyeden oluşurdu (9üyeden oluşur) biri bizim işaretlediğimizdi diğerini de hatırlamıyorum
-
@iyibiri her türlü gizli belge diye bi şık vardı onu işaretlemiştim doğru olanı soruyordu
-
@sumeyyecagilci hocam ben 50 yaptım önce abcak soruda 1. Derece fiyat farklislastirmasi sorulmuş, s=mc den tüketici ve üretici ranti çıkıyor her ikiside 50 bu sebeple 100 dedim
-
@iyibiri denetlemede her türlü evrağı isteyebilir cevap buymuş
-
1960 dönemi sonrasının cevabı tarımla ilgili olan şık mıydı
-
@tomjoad doğru olabilir
-
@sumeyyecagilci zaten hocam oteki türlü bende ona atladım ancak birinci derece vurgusuna yöneldim ben yoksa tek üretici ranti 50
-
@tomjoad toplam rant mı soruluyordu?
-
@corleone kesinlikle cikar 74 75 i gorür
-
Türkçe de altı çizili çekirdek ve kabuk sorusuna ne yaptınız? Çok düşündürdü beni. Özgünlük ve içtenlik mi; dil ve üslup mu diye
-
@sumeyyecagilci hayır ancak 1.Derece fiyat farklilastirmasinda tüketici rantinida alıyor boylece toplam rant =üretici ranti
-
@tomjoad 100 cevap
-
@sumeyyecagilci, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Türkçe de altı çizili çekirdek ve kabuk sorusuna ne yaptınız? Çok düşündürdü beni. Özgünlük ve içtenlik mi; dil ve üslup mu diye
Dil ve üslup