9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@fthdyngc hocam o soru Kanunlara esas yönünden dava açıp şekil yönünden açamaz şeklindeydi.
-
Insan haklarında şu burjuva-köyü sorusunu işaretledim doğru cevap bu olabilir mi
-
@fthdyngc o soruda hangisi esas bakimindan denetleyebilir ama sekil bakimindan denetleyemez diye soruyurdu
-
Yanlış okumuşum
-
Yurt dışı ilişkileri mahallinidareler anayasa da gecmez
1960 makine araçları
Idari işler bak
Mali ve uygunluk ,duzenlilik
Taksir suç memur olur
amaç saptırması
Yetki tecavüzü -
Anayasa da intikal almışlar, geçen sene dalga geçenlerden anayasada böyle soru mu olur diyenlere ,o zaman buyrun demisler
-
Geçen sene ders ders çoktan belliydi sorular bu sene biraz site durdu
-
@adanali01 sınava girmedim ancak taylor icin yazmak istedim. Enf oranı %1 artınca nominal faiz oranları %1 den fazla artilirip reel faiz oranlarının düşmesini sağlarız
-
Çalışmayan ev kadınları yapan var mi
-
@gss15 çalışmayan ev kadınları iş aramayanlar içinde yer alıyor diye düşündüm ve iş aramayanları işaretledim
-
@ceterisparibusss Aga bunlardan eminsek 2 yanlışım var burdan totalde 41 idare geldiyse 33 net hedefim vardı fazla gelicek gibi herkese geçmiş olsun
-
Tükiye eko
Mtv
Otomativ
Ağrı
2004
Çalışmayan ev kadınları
Makine araçları 1960Diğerleri neydi ders ders yazarsak daha iyi hatirlanir
-
Bu sene de olmadı
-
@gss15 1960 makine araçları sorusu neydi ?
-
Konuşmak için belki daha erken ama bu sene tahminen kaçla kapatır?
-
@Hayaller71 kesin 378
-
@kykm konuşmak için erken
-
bir soruda düşüncenin akışını bozmaktadır diyordu 2. cümlemiydi cevap
-
bir de milli gelirden en fazla pay alan hangisidir gibi bir soru vardı ücret ve maaşlar
olacaktı arkadaşlar, aynı zamanda kurumsal olmayan nüfüs içinde işgücüne en fazla katılmayan grup ev işi nedeniyle katılmayanlar olacaktı -
@Yunus1059 evet ben de iki yaptım