9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sessessc ben tek yargica gore yorumladım açıkçası ve raportorlerle yazi islerinin 2 ve 3u yapacağını düşündüm.Soruda hangileri tek yargic duzeninin yetkileri icindedir dese 1 2 3 yapardım.Cevap 1 de ciksa sasirmam 1 2 3 de cok belirsizdi malesef
-
Tek yargicin gorevini soruyordu.kabul edilebilirlik karari verebilir de birinci onculdu.kabul edilmezlik karari vermiyor mu?
-
@discotheque kabul edilebilirlik incelemesi yapıyor zaten kabulde edebilir , etmeyedebilir
-
Arkadaslar bu tek yargic sorusunda raportor tek yargic bunyesinde calismiyor mu. İki ve ucuncu onculu raportor yapiyorsa nasil tek yargic bunyesinde degil dediniz ? Bilmiyorum suan sadece fikir yuruttum bir iki uc dedim cevaba
-
Sadece yalnız 1 olmalı 14 nolu protokolde başka bir yetkisini ben bulamadım şahsen
-
Raportör için sadece yardımcı olacağını demiş tek yargıca
-
85 uzeri net bekleyen kaç kişi var
-
@mehmetçik ben henüz 80 diyeni duymadım hocam
-
@politics06 illaki yapanlar vardir ama hocam
-
@gencbiraday yoğun ilgi çekmiş olması kişiden kişiye değişebilir bir durum değil ki. Kişisel bir düşünceyi açıklamıyor olanı aktarıyor sadece yoğun ilgi çekti derken
-
@ss35, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@gencbiraday yoğun ilgi çekmiş olması kişiden kişiye değişebilir bir durum değil ki. Kişisel bir düşünceyi açıklamıyor olanı aktarıyor sadece yoğun ilgi çekti derken
Herkes öznel diyor kime göre yoğun diyorlar birine 10 birine 1000 yoğun gelirmis
-
67-73 nete yığılmada (varsa) en etkili faktör iktisatı ve türkçesi iyi olan başarıcak kanımca.
-
@mehmetçik 85 üzeri olmayabilir bile
-
@ss35 ben yoğun ilgi yapmadım onu başta söyleyeyim ama daha sonra düşününce yoğun ilgi mantıklı geldi nedeni bence yoğun ilgi çekti de kişiye göre değişebilir bana göre olan yoğun ilgi ile sana göre olan yoğun ilgi farklı olabilir aynı olacak diye bir kural yok ben 50 kişiye yoğun ilgi derim sen 500 kişiye diyebilirsin
-
Tek yargıç sorusunu yanlız 2 yaptım ben şu şeklide düşünmüştüm tek yagıç kabul edilebilirlik incelemesi değil kabul edilemezlik incelemesi yapar bu yüzden birinci öncül yanlış üçüncü öncül de ise sadece bireysel başvurular hakkında inceleme yapar Tüm davalar demiş olması hasebiyle bununda yanlış olarak değerlendirdim ve yanlız 2 yaptım
-
@ss35 katiliyorum. Bende oyle dusunup isaretledim
-
@zmr bence birinci 95 civari yapmstr.
-
Netice de sizde üzücüydü diye biten cümlenin çıkarım olmadığını düşünüyorsunuz dimi benim gibi ?
-
@mehmetçik hocam sen ciddi misin yorumlarında yoksa alay mı ediyosun anlayamadım eminim ki birçok kişi de böyle düşünüyor şu an
-
@fthdyngc sizden farklı düşünce sizinle alaymı etmiş oluyorum ?