9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi tekyargic 1
-
@Keynesin-Faizi çarpan yanlış lucas yanlis
-
@Keynesin-Faizi çarpan sorusunda ben soruyu kaç katıdır diye okudum ama ?
-
@suigeneris123 lucas dogruda bncede 1 derece fiyat farklilastirmasi lazim cnku fiyat 50 ee zaten uretici hepsini uretici ranti olrak kbl etmuyormu ama tabiki herkesin kendi dusuncesi
-
@gencbiraday cevap 4 10/2.5=4 net sorulardan birisi
-
İyi günler. Sınavda puanlarda sapma vs. var mı ? 68 net yapan birinin atıyorum 70.30 gibi bir puana tabi olması mümkün mü ? Çünkü herkesin puanı farklı gelicektir soru katsayısına göre düşünüyorum. Sınavla ilgili hükümlerde göremedim.
-
@suigeneris123 kaç kat artar şeklinde soruyomuş hocam. 4 diye atlayanlardanım ben de
-
ANAYASA
Genel af 3 bölü 5 cevap 360 doğru
Mil. Arası anlaşmalar 2 ay içinde doğru
At çekme usulu sadece hsk doğru
İstifa 378/2 190 cevap doğru
Milletvekili düş. anayasa 15 değil 7 itiraz doğru
TBMM başkanı 3 tur 301 mv doğru
Kanun şekil ve esas en fazla 2 siyasi par doğru
Somut norm den esasa gir 5 yıl hatalı doğru
YSK üyesi danıştay seçer doğru
Hangisi mv olabilir taksitli suç 2 yıl doğru
Ohal süresini cb 6 ay uzatır doğru11 soru aklıma geldi 3 soru kaldı hatırlayan arkadaşlar var mı
-
@Etiketsiz erken secim
-
Dostlar bunlar aşağı yukarı doğru tabiki yanlışlar vardır ama en fazla 5-6 soru oynar.
Türkçe sorularını bulan birileri varsa paylaşabilir mi lütfen. -
@adanali01 erken seçimli soru nasıldı
-
@Keynesin-Faizi hocam türkçe için soruların açıklanmasını beklemek daha faydalı. Burada tam olarak görmeyip de soruları görünce verdiğin cevabı da zor hatırlıyor sonra insan
-
@Etiketsiz diger 2 soru neydi hatırlayan var mı
-
Sorular açıklanacak mı?
-
@Keynesin-Faizi hocam bu üretici fazlasını 100 nasıl buldu anlatabilirmisiniz? Ben grafik bile çizdim sınav da. Aslında sonuç çıkmıyordu. Baktım hiç birşey çıkmıyor üst tarafı hesapladım 50 yaptım
-
Türkiye Ekonomisinde nüfus içinde işgücünden sonra en fazla grup hangisidir şeklinde idi soru. Türkiyede nüfus içinde işgücü 32 milyon. Öğrenim görenler 18 milyon. Emekliler 12 milyon kişidir. Cevap öğrenim görenler olacak.
-
@Etiketsiz tek yargıç benim çalıştığım kitapta ve netten dinlediğim ders videosunda sadece kabul edilebilirlik incelemesi yapar şeklinde açıklama yapılıyodu başka hiçbir yetkisinden bahsedilmiyodu o yüzden yalnız 1 yaptım ben de
-
@Mehmed-Kemal ev hanımlarının daha fazla olduğunu söyledi birisi tüik verilerinden baktığını söyledi. Ben de öğrenim görenler yaptım umarım öyledir.
-
Bende internetten baktim okuyanlar 4 milyon ev hanimlari 11 milyon yaziyor
-
@ceterisparibusss aynen bende ögrenim görenler yaptım iktisat hocası berkay hoca da öyle yapmış sınavdan sonra tuik verilerine bakmıs ev hanımları dedi youtube videosunda