9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mehmetçik benden farklı düşünmek değil mevzu 75 yapan bile görmedik yanlış hatırlamıyorsam sadece siz 85 dediniz. Şimdi de 95 civarı yapmıştır birinci diyorsunuz. Neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım.
-
Türkiye ekonomisi iş gücü ile olan soruyu tam olarak yazabilecek var mı ?
İşgücüne dahil olmayanlar arasında ki en yüksek grup ? Doğru mu bu ? -
@fthdyngc iyi yapan arkadaslarim var snav sonucu aciklannca anlarsnz neden boyle dedigimi
-
@mia_nur kuruma bağlı nüfusu soruyordu eğitim ogretim
-
@mia_nur evet aynen böyle. İş gücüne katılmayan nüfus içerisinde en kalabalık grubu soruyordu.
-
@mehmetçik merak ettiğim de buydu zaten. Birden gruba 95 civarı falan yazınca şaşırdım. Çevrenizde varsa bilemem. İnşallah sayıları çok değildir
-
@fthdyngc olmus bitmis bir snav manple etmek dalga gecmek gibi bir dusuncem yok yarin sorular aciklannca burdaki netleri gorursunuz zaten hocam 74 75 civari kapatr beklentim
-
Osym yarin aciklarmi cevaplari
-
@enea 10 da aciklanir sorular bence
-
@mehmetçik siz kaç net bekliyorsunuz?
-
Belediye sosyal konut kullandıramama die Bi soru yazılmış çıkan sorularda bu soru neydi hatırlayamadım?
-
Gecen sene bir sucuklu omlet vardi ne oldu ki o?
-
@suigeneris123 85 civari bekliyorum
-
@sessessc belediye arsa tahsisini etmekle alakali idi cevabida sosyal tesis ve konut yapamaz belediyeden arsayi alan kurum
-
@mehmetçik tamam hocam sagolun boş bıraktım Bn o soruyu ondan hatırlamadım sanrım
-
Yazmayayım dedim kendimi tutayım dedim ama duramadım. ''Geçen sene 89 net yapan arkadaş mülakata gelmedi.'' Selametle.
-
@kema-boratav 15-65 yaş aralığı.
-
engelleyin geçin, ugrastiginiza degmez...
-
@Chapus neden gelmedi?
-
@Chapus hocam alemsin ya