9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kafdağınınarkası hocam sonda veya başta olması değil soru. yatırım yapılması planlanan alan
-
@Dolaylı-tümleç %26,9 la ikinci sırada madencilik var şıklarada varmıydı
-
@BireyiçinDevlet eyvallah hocam ben de türkçeye bağlıyım
-
@kafdağınınarkası taş ve toprak olarak vardı
-
@kafdağınınarkası öncelikli olanlar zaten dokuma,maden,kağıt,seramik, kimya sanayi.
-
@kafdağınınarkası 3.sırada %12.1ile kağıt ve selüloz
-
özellikle dikkat ettim. sınavda dokuma yoktu.
-
@kafdağınınarkası yoktu hatta ben bunlardan birini aradım bulamadım soru yanlış mı acaba diye düşündüm sonra cam ve seramikten taş ve toprak sanayi olduğu kanısına vardım.
-
Taş toprak olma olasılığı çok azaldı çünkü en son sırada
-
@kafdağınınarkası taş toprak yazınca herkes doğal olarak maden olarak düşündü
-
o soruda hepimizin gözleri dokumayı aradı. sonra aklımıza sürekli tekrar ettiğimiz 1923-1930 döneminde en çok gelişen sanayi kolu gıda sanayidir cümlesi geldi. diğer şıklar çanak çömlek vs bunlar olmaz dedik gıdaya atladık. bana da toprak gibi geliyo. sonuçta paşabahçe faktörü var. hammadesini aklımıza getiremedik.
-
@ultras06 kurulan demiyor kurulması planlanan diyor cevaplarda sırayla dokuma o yoksa madencilik o da yoksa kağıt ve selüloza gidilmeliydi
-
@Dolaylı-tümleç kurduğunuz tezle çelişiyorsunuz dediğiniz açıdan baksa osym dokuma sanayiyi şıklara koyması gerekirdi.
-
@kafdağınınarkası bu absürt yorum beni ziyadesiyle güldürdü zorla taştoprak yapacağınız cevabı
-
@1baksan bende onu yaptım orada karşılaştırma vardır gibi düşündüm
-
@BireyiçinDevlet bu 5 alandan biri cevap olacaktı,ÖSYM aday elemek için direkt seramik yazmamış,hammaddesini yazmış.
-
bbysp'nında kurulmasına karar verilen sanayi kollarını 5 grup altında toplamak mümkündür.
dokuma (pamuk, kendir, yün) sanayi - -
maden (demir-çelik, bakır, kükürt) sanayi
kağıt ve selüloz sanayi - -
toprak, seramik (cam, çimento)sanayi ve
kimya (yapay ipek, -
@Dolaylı-tümleç oraya vurgu yapmadım “en” olanı sorup 1. Değil 2. Değil 3. Sıradakini cevap olarak önümüze sunması fantezi olur
-
@suigeneris123 en olanı sorup taş toprak doğruysa soru yanlış olur
-
@BireyiçinDevlet 1. sıradakini sormamış ki öncelikli olanlardandır diye sormuş.Bu saydığım 5 alan öncelikli olanlar.